Bar Magda
Utrip mesta · lokali

Vsi tisti, ki radi kofetkate in posedate v okolici tržnice, boste pozdravili novo pridobitev ljubljanske tržnice. Na vogalu pokrite tržnice se je namreč nedavno odprl bar Magda, ki skozi minimalizem odraža avtentičnost in svežino sadja in zelenjave, ki se prodaja streljaj stran. Poleg kofeinske doze (pravijo, da boste pri njih dobili najboljši espresso v mestu, izdelan iz posebnih zrn, ki jih je moč tudi kupiti) si lahko privoščite tudi kaj močnejšega.

Bar Magda
Pogačarjev trg 1
1000 Ljubljana
040/296-356
Od ponedelje do sobote: od 07:00 do 01:00
Nedelja: od 18:00 do 01:00

Bar Magda se nahaja na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, na vogalu pokrite tržnice. Po tleh lokala so položene rjave ploščice, ki bodo navdušile vse jugonostalgike, na račun pa bodo prišli tudi gurmani, ki se lahko odžejajo z nemškimi in belgijskimi pivi in srkajo omamen espresso.

PREBERITE ŠE: Monstera: mali bistro velikega šefa – Bineta Volčiča / Ljubljana

Gostje bara Magda lahko izbirajo med široko paleto žganih pijač (od japonskega viskija do makedonske rakije), v kombinaciji s penino (ali brez) pa si lahko privoščite tudi ducat svežih ostrig, izbirate pa lahko tudi med drugimi izbranimi morskimi priboljški iz Španije ter mesninami in siri (”nabranih” od iberskih pašnikov do briških gričev – lardo, slanina iberskega črnega pujsa pata negra, kravji sir Jamar, pršut Parma, prekajena račja prsa, mehke salame, gorgonzola d. o. p., smrdljivec Martin …).

Sveže odprti bar MagdaOdpri galerijo
Prvi pasji bar se nahaja v Crikvenici na tamkajšnji pasji plaži. V Crikvenici odprli prvi pasji bar, kjer strežejo pasje pivo in sladoled! bine-volcic-montsera Monstera: mali bistro velikega šefa – Bineta Volčiča /Ljubljana 12841400_1757737724456349_4788091961137149753_o Halo Sladoled: sladoled na dom! Psom prijazni lokali in restavracije Psi, dobrodošli – psom prijazni lokali in restavracije v Ljubljani · · · · ·