Pop's Place
Utrip mesta · lokali

Na zadnji novembrski četrtek je svoja vrata odprl najnovejši burger bar v Ljubljani. Pop’s Place se ponaša s ta trenutek najbolj hip hrano in pijačo – burgerji in craft oziroma butičnim pivom – ter navduši s sodobnim interierjem s pridihom trendovskega industrijskega stila.

Pop's Place
Cankarjevo nabrežje 3
Ljubljana
Pon. - ned.: 12:00 - 00:00

Na Cankarjevem nabrežju 3 v stari Ljubljani, prav na mestu, kjer smo si včasih sem ter tja kupili nogavice oziroma najlonke, se je po dolgem pričakovanju odprl burger bar Pop’s Place. Nova okrepčevalnica, kjer bomo odslej lahko uživali v okusnih burgerjih in craft pivu, je svoje ime dobila po ustanovitelju gostilne As – Svetozarju Raspopoviću.

Njegov sin Sebastjan Raspopović, ki nadaljuje družinski posel, je kulinarično ponudbo razširil še na bar z burgerji, pri čemer je znanje, izkušnje, moči in ideje združil z Gregom Yurkovichem. Skupaj sta ustvarila sodobno gastronomsko uživalnico, kjer se bodo njuni gostje lahko razvajali v prijetnem ambientu, z dobro glasbo in kar je najpomembnejše – z vrhunskimi burgerji in drugimi tipičnimi ameriškimi jedmi z žara ter odličnimi butičnimi pivi iz regije.

PREBERITE ŠE: Okrepčevalnica Luda: Fine jedi po dostopnih cenah

Pop's PlaceOdpri galerijo

Trgovina Tea Time Tea Time: edina trgovina s čaji, ki jo mora poznati ljubitelj čaja Ngon Ngon – okus Vietnama sredi Maribora 11224113_898621076852632_844946667304132944_n UMKA – slovenska avtentična živila in pijača na enem mestu Kavarna Nana je močno popestrila mestno dogajanje. Kavarna & lounge bar Nana v Mariboru ·