Simon Avsec
Utrip mesta · lokali

Med hitenjem po vsakodnevnih opravkih v centru Ljubljane bo od sedaj naprej za našo lakoto poskrbel najnovejši lokal s hitro hrano, ki je idealna mešanica hitrega, zdravega in okusnega.

Burrito Loco
Rimska/Slovenska cesta 6
Ljubljana
031 897 694
Od ponedeljka do petka od 10. do 21. ure
Ob sobotah od 11. do 16. ure

Kulinarične mojstre pri Burrito Loco je navdušil vedno bolj popularen severnoameriški koncept, ki združuje hitro pripravo in zdravo hrano, za posebno piko na i pa so poskrbeli z eksotičnimi južnoameriškimi okusi in vse skupaj zapakirali v štiri simpatične zvitke. Kot glavnega na meniju predstavijo Burrita.

Izbiramo lahko med različnimi okusnimi nadevi, piščancem, svinjino “Carnitas”, kuhano z zelenjavo in začimbami, ki dajo značilen okus in zmanjšajo vsebnost maščobe, govedino “Carne Asada” in vegi praženo papriko. Ostale sestavine so še riž z limeto, pražen fižol, solata, čedar sir, koruza ter različne vrste feferonov. Ob naročilu katerega koli zvitka lahko izbiramo med tremi svežimi salsami, ki jih poznavalci mehiških okusov z ljubeznijo vsakodnevno pripravljajo v svoji kuhinji. Če nam Burrito ne diši, lahko izbiramo še med Quesadillo, Tacom in solato, kmalu pa lahko pričakujemo še bolj pestro ponudbo.

Nov urban prostor, namenjen mladim in manj mladim, umetnikom, raziskovalcem ali mimoidočim. Foto: Odpiralni časi Najboljši kotički za pitje kave v centru Ljubljane Slika9-Subway_foto_OSM pictures Subway v Ljubljani: Sveže pripravljeni sendviči za slastno malico cover-restavracije 10 najvišjih restavracij na svetu Nakavo z razlogom