butiksvetilnaslovna
Utrip mesta · lokali

V ljubljanski Šiški lahko po novem obiščete ButikSvetil z najbolj raznovrstnim izborom svetil pri nas. Butik je nadgradnja priljubljene spletne trgovine ButikSvetil.si.

ButikSvetil
Celovška cesta 172
Ljubljana
041/676-006
Od ponedeljka do petka od 10.00 do 19.00​, ob sobotah od 10.00 do 13.00​, ob nedeljah in praznikih zaprto.

V čudovitem novem salonu ButikSvetil na Celovški 172 v Ljubljani boste v raznovrstni ponudbi nedvomno našli pravo svetilo za svoj dom. Med svetili v salonu izstopajo svetila Philips in Trio, gre za dva izmed najboljših evropskih proizvajalcev trendnih dekorativnih svetil. Poleg bogate ponudbe vas bodo razveselile tudi dostopne cene.

PREBERITE ŠE: V Ljubljani odprli Planetarium

Spletno mesto ButikSvetil.si vam dnevno ponuja več tisoč modelov svetil za zunanje in notranje prostore svetovno priznanih oblikovalskih znamk, v salonu pa si odslej najbolj zaželene in zanimive lahko ogledate tudi razstavljene. Če naročate prek spleta, boste naročeno dobili v dveh do šestih tednih po plačilu predračuna, kupujete pa lahko tudi na obroke.

Galerija – nov ButikSvetil na Celovški v Ljubljani:

Salon ButikSvetilOdpri galerijo

Vsi obroki v Ateljeju so avtorsko delo. Restavracija Atelje: bivši Smrekarjev hram zdaj najmodernejša restavracija v Ljubljani Danilo - gostilna & vinoteka Danilo – gostilna & vinoteka: gostilna s tradicijo Kofetna postaja vas razvaja s kavo in prigrizki za s seboj. Lepa žoga: Okrepčajte se v njihovi Kofetni postaji Restravracijo Majmun vodijo igralci iz filma Šiška Deluxe. Restavracija Majmun – vabijo vas na decembrsko rajanje ·