Foto: Chuty's
Utrip mesta · lokali

Chuty’s je najnovejši sinonim za originalno tajsko hrano svežega okusa v samem centru Ljubljane. Odličen in hitro pripravljen obrok lahko naročimo na dom, vzamemo s seboj ali pa ob okusni jedi s prijatelji pokramljamo v prijetnem azijskem ambientu.

Chuty's
Gregorčičeva 10
Ljubljana
070 401 351
Od ponedeljka do četrtka: 11h-21h
Petek in sobota: 11h-22h
Nedelja in prazniki zaprto.

V kolikor se radi razvajamo s pristno tajsko kulinariko, je Chuty’s na Gregorčičevi ulici v Ljubljani pravi naslov za nas. V majhni restavraciji, ki ponuja veliko, si namreč lahko privoščimo odličen zeleni, rdeči in masman kari, piščanca in kozice z indijskimi oreščki, slastno juho Tom Yum, hrustljave spomladanske zvitke, slastno papajino solato in še marsikaj.

PREBERITE ŠE: Kam na najboljši brunch v Ljubljani: top 10 lokalov, bistrojev in restavracij

V kolikor si zaželimo omamnega okusa tajske hrane, pa nam je center mesta predaleč, lahko izbrano naročimo kar iz udobja svojega doma oziroma pisarne.


Foto: bazilikabistro Kam na najboljši brunch v Ljubljani: top 10 lokalov, bistrojev in restavracij Hamburger, ki očara Tokyo Piknik: ena (naj)boljših azijskih kuhinj v Ljubljani mandljimenu Okusi Bližnjega vzhoda: nova restavracija Libanonske meze in drugi užitki Posladkajmo se s petimi zvezdicami. Terasa Restavracije 1906 ponuja najlepši pogled na blejski otok