Cipria Makeup Ljubljana
V zraku · shopping · Utrip mesta · zdravje & lepota

Iz Milana je v Ljubljano pred kratkim prišla nova italijanska blagovna znamka ličil Cipria Makeup, ki sledi največjim svetovnim trendom. Najdemo jih v lični trgovini, prvi tega tipa v Sloveniji, kjer nas na dvanajstih metrih čaka kar okoli 900 izdelkov, med katere spadajo drzna ličila, pripomočki za ličenje, zelena linija lepotnih izdelkov, pa tudi pravi parfumi.

Cipria Makeup Ljubljana
Mestni trg 6
Ljubljana
041 797 055
Od ponedeljka do sobote od 10.00 do 20.00, v nedeljo od 11.00 do 19.00.

Cipria Makeup se od drugih blagovnih znamk razlikuje po svoji barvitosti, kar pomeni, da so senčke na voljo v sto in eni barvi, enako pa velja tudi za šminke, lake in maskare. Med okoli 900 izdelki najdete tudi trenutno najbolj priljubljena ličila, kot so na primer bronzerji, osvetljevalci, šminke v temnejših, rjavih tonih ter mat teksture, ki jih sicer nekoliko težje najdemo. Stranka lahko pred nakupom vsak izdelek tudi preizkusi.
V Cipria Makeup Ljubljana je na voljo tudi linija izdelkov za nego, kot so na primer miceralne vode in toniki. Izpostaviti velja tudi zeleno linijo, ki je 100-odstotno naravna in primerna za vegane. V trgovini je vedno prisoten tudi promocijski pult, kjer so na voljo še posebej ugodni izdelki, med katerimi trenutno najdemo tudi odlične izdelke za novoletno ličenje.

PREBERITE ŠE: Zakaj nikoli ne smeš prositi svojega fanta, da kupuje ličila namesto tebe

Seveda pa ne smemo pozabiti na vizažistko Tino Urekar, ki ob določenih dnevih stranke tudi liči, sicer pa z veseljem svetuje pri izbiri primernih ličil, ki bodo pristajala naši obliki obraza in seveda tudi tipu kože.
Tina nam je med drugim zaupala, kakšni bodo trendi za ličenje v letu 2017. Med največjimi trendi ostaja conturing ali senčenje obraza in osvetljevanje obraza. Kraljevale bodo mat šminke, pri katerih najprej z nekoliko temnejšim svinčnikom obrobimo ustnice, nato pa postopoma nanašamo svetlejše tone, da dobimo učinek ombre. Med barvami bodo prevladovale temnejše – vinsko rdeča, rjavkaste barve –, izogibajmo pa se živih barv in bleščic. V modi med drugim ostaja tudi naraven videz.
Pa cene izdelkov? Te so primerne za vsak žep, gibljejo se namreč med 2 in 20 evrov, večina izdelkov pa je italijanskega porekla.

Galerija – Cipria Makeup Ljubljana

Cipria Makeup LjubljanaOdpri galerijo

Prva samopostrežna POŠTA 24/7 na Slovenski cesti v Ljubljani Pošta Slovenije je v Ljubljani odprla prvo samopostrežno POŠTO 24/7 pandora Ideje za darilo – zimska kolekcija nakita Pandora revija (2) Lidl ponuja preproste ideje za praznično razpoloženje shutterstock_524507488 To so najboljše slovenske spletne trgovine leta 2016 · · · ·