_MAP2997
Utrip mesta · clubbing · Utrip mesta · lokali

V ljudem bolj poznani “Rotovški kleti”, ki se nahaja v strogem centru mesta Maribor, je svoja vrata z novo sezono ponovno odprl Club Rotovž, ki velja za enega od najlepših klubov v Mariboru.

Club Rotovž
Glavni trg 15
Maribor
/
Ob petkih in sobotah od 23.00 do 05.00.

Stavba, v kateri se nahaja klub, že pet stoletij povezuje ljudi tako iz Maribora kot zunaj njega. Mnogi so lokacijo spoznali že skozi prejšnje občasne dogodke, ki so potrdili tezo, da v Mariboru primanjkuje pravih klubskih zabav. Za obiskovalce so tako odprli Club Rotovž v osveženi podobi, ki ima svoja vrata odprta vsak vikend ob petkih in sobotah. Ponujajo rezidenčne večere domačih in tujih ambasadorjev dobre glasbe, ki doma in po svetu nekaj veljajo in ki razplešejo tudi plesa najmanj željne goste. V klubu se ob sobotah vrti izključno najboljša klubska, tj. komercialna in house glasba, petki pa so bolj tematsko obarvani.

PREBERITE ŠE: Urbani Piknik: najbolj vroč piknik te sezone

Klub se nahaja v bivši, ljudem veliko bolj poznani »Rotovši kleti«, ki se nahaja v strogem centru mesta Maribor, natančneje na Glavnem trgu, ki je zadnja leta stičišče največjega in najboljšega zabavnega dogajanja v mestu. V letošnjem jesensko-zimskem obdobju imajo že načrtovanih kar nekaj večjih in zanimivih dogodkov in verjamemo, da se bo za vsakogar našlo nekaj.

cover-dubdigers Koncert: Dub Diggerz spoznajo RootsInSession Ina Di Yard Turisas. Foto:  Rob Orthen Photography Pust 2014: Kam na pustno soboto in torkovo maškarado? luciano ambasada gavioli Luciano ob polnoletnosti Ambasade Gavioli Poulične prigode Urbano popotovanje v klubu K4 ·