cukrček IMG_4169 (1)
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

V avgustu se je v središču Ljubljane odprla nova čokoladnica Cukrček. Ta je narejena v stilu ulice in navdihuje z nostalgično-sodobnim stilom. Ponujajo vrhunske, ročno narejene čokoladne izdelke izpod rok izbranih slovenskih čokoladerjev.

Čokoladnica Cukrček
Trubarjeva 20
Ljubljana
030 368 899
Od ponedeljka do sobote od 9.00 do 21.00, v nedeljo od 9.00 do 18.00.

Obiskovalci se boste lahko v novi čokoladnici Cukrček razvajali z odličnimi pralinami, ki jih ponujajo posamezno iz vitrine ali pakirane v ličnih škatlicah od 3 do 100 pralin. Na voljo so tudi čokoladne tablice z več kot 80 okusi – med njimi so takšni z vrtnico, sivko, arancini, karamelo-soljo… Posladkali se boste lahko tudi s sadjem v čokoladi in čokoladnimi namazi.

V Cukrčku boste našli vsakodnevna darila za svoje prijatelje kot tudi ekskluzivna darila za svoje poslovne partnerje. Morda boste posegli po Guinnessovi čokoladi, ki so jo v čokoladnici Cukrček naredili lansko leto na čokoladnem festivalu v Radovljici (merila je kar 142 kvadratnih metrov), po najbolj znanih Prešernovih kroglicah ali pa čokoladi s soljo iz Piranskih solin. V Cukrčku se bo za vsakogar našlo nekaj čokoladnega in sladkega v stilu njihovega slogana: Ko razvada postane navada.


B-restaurant&bar B-restaurant&bar: ko je na meniju tudi razgled 20. Slovenski festival vin in 10. Festival kulinarike 20. Slovenski festival vin in 10. festival kulinarike OSHA: azijski bistro v središču prestolnice OSHA: azijski bistro v središču prestolnice Restavracija Gaudi: kuhinja po ajurvedskih principih Restavracija Gaudi: kuhinja po ajurvedskih principih · ·