Paneer Tikka
Utrip mesta · lokali

Curry Life – Figovec je restavracija, katere poslanstvo je začiniti Ljubljano na najbolši možen način – z najboljšem karijem v mestu!

Curry Life – Figovec
Gosposvetska ulica 1
Ljubljana
+386 41 825 001
Ponedeljek - nedelja: 11h - 23h
Prazniki: 11h - 17h

V Ljubljani se bo s slavnostjo otvoritvijo, katere se bodo udeležili tudi mednarodno uveljavljeni kuharski mojstri in indijski bobnar, ki bo ob tej priložnosti odigral prelepo skladbo “Pozdrav”, 19. novembra odprla prefinjena kari restavracija Curry Life – Figovec.

Za prihod vrhunskega karija v Ljubljano je zaslužna skupina ljubljanskih podjetnikov, ki je združila moči z britansko revijo Curry Life Magazine, ki je svetovno znana po promoviranju najboljšega karija. Restavracijo najdemo v prenovljeni restavraciji Figovec na Gosposvetski cesti v Ljubljani, ki je doživela temeljito prenovo in postala nova Curry Life – Figovec restavracija, katere misija je postreči le najboljše iz dišečega sveta karija.

Gostje, ki bomo obiskali Curry Life – Figovec, pa ne bomo izbirali le med najboljšimi kariji, ampak bomo lahko še naprej okušali tradicionalne slovenske jedi in ostale jedi iz mednarodne kuhinje izpod rok vrhunskih kulinaričnih mojstrov.

Skupino kuharjev v novi ljubljanski restavraciji bo vodil Partha Mittra, kuhar, ki je s svojimi gastronomskimi specialitetami navduševal tudi nekdanjega indijskega predsednika vlade.


IMG_4447 Casa Mulata: na Nazorjevi diši po Latinski Ameriki PLATO Kavarna in restavracija PLATO 7 Ziferblat: Prostor za druženje, kjer je zastonj vse, razen časa IMG_0343 ABI Falafel: najboljše, kar nam lahko ponudi Orient · ·