IMG_9730
Utrip mesta · lokali

Faladur je slovenska trgovina, spletna trgovina in degustacijski prostor, ki nas razvaja z vrhunskimi kulinaričnimi dobrotami iz Vipavske doline.

Faladur trgovina
Lokarjev Drevored 8b
Ajdovščina
+0038640232987
Trgovina
pon-pet: 9h - 12h in 15h - 18h
sobota: 9h - 12h
Degustacije
po dogovoru

Rezina pršuta, košček staranega sira, kozarec odličnega vina, vrček lokalnega piva in vse ostale vipavske dobrote nas, poleg neokrnjene narave, milih zim in odličnih pogojev za številne prostočasne aktivnosti, premamijo za obisk Faladur trgovine na Vipavskem. Faladur pa ni zgolj fizična trgovina, saj na spletu najdemo tudi online različico, ki prav tako, kot tista v Ajdovščini, ponuja več kot dvesto vin iz Vipavske, pestro izbiro suhih mesnin, sirov, pivo iz lokalne pivovarne Pelicon, sladke domače marmelade, sadne sirupe, moko, domače žgane pijače, domačo kozmetiko in še kaj. Razvajajmo svoje prijatelje, družino ali poslovne partnerje z dobrotami in doživetji Vipavske doline ter rezervirajmo termin za nepozaben večer na Vipavskem. Faladur obljublja, da se bomo neizmerno zabavali.

Odpri galerijo
_MG_1647 (1) Vander BuBBles Champagne Bar: Prvi “šampanj” bar v Ljubljani Cafe Kolaž Café Kolaž: Najbolj prijazen lokal v mestu Vzdušje v pivnici Pivnica Pivovarne Union je odprla svoja vrata Paneer Tikka Curry Life – Figovec restavracija vabi na najboljši kari v Ljubljani · · ·