Fitko - fitnes za pse
V zraku · buzz buzz

Ste vedeli, da v Sloveniji obstaja fitnes za pse? Imenuje se Fitko in se nahaja v Žalcu. Gre za prvo tovrstno telovadnico pri nas. Tu lahko psi vzdržujejo svojo kondicijo in se pripravljajo na razstavo, pomagajo pa jim tudi pri zdravljenju po poškodbah. Odprt je za pasemske pse in mešance.

Fitko
Zaloška Gorica 3B
Petrovče
070/192-970
Obisk možen ob predhodni rezervaciji.

Po prvi fontani piva smo v bližini Žalca nedavno dobili tudi prvi fitnes za pse. Fitko ponuja prostorno telovadnico z raznoraznimi rekviziti in orodji za krepitev in raztezanje mišic, kamor psa na začetku povabimo s priboljški, ki pa jih opustimo, ko pes vajo obvlada. V fitnesu se med drugim nahaja tudi tekalna steza za pse.

PREBERITE ŠE: Takšne so bile priljubljene pasme psov pred 100 leti

Čemu je namenjen fitnes za pse? V Fitku lahko svojega psa pripravite na zahtevno tekmo. Veliko poškodb se namreč zgodi prav pri agilitiju. Treningi v kombinaciji s fitnes vadbo možnost le-teh precej zmanjšajo. V Fitku sicer poteka tudi rehabilitacija.

Ste vedeli, da imamo tik za italijansko mejo tudi bazen za pse? Ogrevani bazen WeDog se nahaja v Padričah. V njem ste lahko 45 minut z največ dvema kosmatincema hkrati. Na voljo sta tudi kad za umivanje kosmatincev in sušilnik.

Galerija – fitnes za pse Fitko:

Fitko – hišni redOdpri galerijo
Če bi bili slogani iskreni ... Če bi bili slogani iskreni … e48742b749ec4c9203e9953fc2c8625d Kaj se bo zgodilo, ko umre kraljica? LG Signature OLED W 4K HDR TV CES 2017: LG Signature OLED W 4K HDR TV – televizor, tanjši od vašega telefona Neodvisni oglas za Adidas ob katerem vam bodo šle kocine pokonci. Študent posnel ganljiv oglas za Adidas, ob katerem se vam bo utrnila solza · · · · ·