Gastro House 151
Utrip mesta · lokali

V urbanem centru bežigrajskega poslovnega središča na Dunajski cesti in v bližini fakultet nas v prijetnem in atraktivnem ambientu Gastro House 151 razvajajo s pestrim izborom kulinaričnih dobrot, ki temeljijo na skrbno izbranih sestavinah s poudarkom na zdravi in kakovostni prehrani.

Gastro House 151
Dunajska cesta 151
Ljubljana
01 320 72 92
Vsak delavnik od 9.00 do 17.00, sobota, nedelja in prazniki zaprto. Za zaključene družbe in praznovanja prilagodijo urnik obratovanja.

Značilnosti Gastro House 151 so čutni okusi, značilni za pristno kuhinjo, kot tudi pizze iz krušne peči in domače testenine, ribje ali mesne dobrote izpod peke, dnevna kosila, jedi na žlico in bogata ponudba pregrešno dobrih sladic. Dobrote izpod peres mojstrov kuhinje spremlja bogata vinska ponudba domačih in tujih vinarjev.

PREBERITE ŠE: Recept: tiramisu s kuhanim vinom

V sodobnem in razgibanem prostoru v dveh nivojih in z letno-zimskim vrtom organizirajo tudi poslovne zajtrke in srečanja, družabne večere in zabave za posebne priložnosti. Prijazno in usposobljeno osebje lahko postreže do 120 oseb, ob samopostrežni postavitvi pa je prostora v restavraciji za do 150 oseb. Urejeno je tudi brezplačno parkirišče v neposredni bližini restavracije.

Galerija – Gastro House 151

Gastro House 151Odpri galerijo

Zebra gre na Luno Knjigarna-trgovinica Zebra gre na Luno – trgovina s plemenitim namenom Organic Garden Organic Garden: postojanka za vse ljubitelje naravnega in slastnega Street Food Valentin Street Food Valentin: kjer je doma hitra, a zdrava morska hrana butiksvetilnaslovna ButikSvetil: V Šiški odprli nov salon s trendnimi svetili · · · ·