Gig
Utrip mesta · lokali

V središču Ljubljane, le streljaj proč od Prešernovega trga, se je v prostorih nekdanje oštarije Lačna koza odprl Gig, lokal, kjer vam zjutraj postrežejo dišečo kavo, čez dan izbrana kosila, zvečer pa pivo in tudi glasbo v živo.

Gig
Mala ulica 5
Ljubljana
031/677-932
Pon.-čet.: od 7.00 do 24.00
Pet.: od 7.00 do 3.00
Sob.: od 9.00 do 3.00
Ned.: zaprto

Gig vabi na jutranjo kavico z mini presenečenjem, na slastna kosila (strežejo ga od 10.30 do 15.00), na pivo po službi in večerno druženje ob glasbi v živo. Njihovi dnevni meniji so pestri, tako da se nekaj najde tudi za najbolj izbirčne Mete, kulinarične specialitete pa zadovoljijo tudi najbolj zahtevne okuse.

PREBERITE ŠE: Sladolednica Ice Wave Ljubljana: sladoled, ki ga na atraktiven način izdelajo pred vami

Paleta piv je široka kot štiripasovnica. V njihovi ponudbi je namreč več kot 30 različnih vrst piva, domačih in tujih, ki se posebej priležejo ob nepozabnih zabavah, ki jih obljubljajo, saj, kot rečeno, poleg dobre pijače, jedače in vzdušja v Gigu domujejo tudi nastopi oz. glasba v živo. Manjka pa ne niti terasa s pogledom na ljubljansko panoramo – Ljubljanski grad. Gig najdete na Mali ulici 5.

Galerija – Gig:

GigOdpri galerijo
Sladolednica Ice Wave Sladolednica Ice Wave Ljubljana: sladoled, ki ga na atraktiven način izdelajo pred vami verace Verace 2.0: v Slovely Park na pravo napolitansko pico Prva trgovina brez embalaže Prihaja prva trgovina brez embalaže, sploh prva v Sloveniji KRUHarije in CUKRnije KRUHarije in CUKRnije: slaščice in pekovske dobrote izpod prstov dijakov · · · · · · ·