Gostilna dela Domžale
Utrip mesta · lokali

Gostilna dela, projekt socialnega podjetništva z gostinsko dejavnostjo, ki je namenjena usposabljanju mladim iz ranljivih ciljnih skupin, je dobila naraščaj. Šest let po splavitvi projekta v Ljubljani, ki se je dobro prijel, je namreč svoja vrata odprla gostilna tudi v Domžalah, ki pa je precej večja od ljubljanske. Gostilna dela Domžale je s tem postala druga učna delavnica, ki nudi možnost piljenja veščin različnim skupinam mladih.

Gostilna dela Domžale
Ljubljanska cesta 64
Domžale
051/491-491
Odprto od ponedeljka do petka od 08.00 do 16.00

Na Ljubljanski cesti 64 v Domžalah je nedavno svoja vrata odprla Gostilna dela Domžale. Ta deluje po enakem kopitu kot deluje gostilna v Ljubljani na Poljanski cesti, ki v goste vabi od leta 2011. Gre namreč ravno tako za projekt socialnega podjetništva z gostinsko dejavnostjo, namenjen mladim iz ranljivih ciljnih skupin (mladim brez dokončane izobrazbe, mladim invalidom in drugim osebam s posebnimi potrebami, ki se zaradi tega ali onega razloga soočajo s težavami pri zaposlovanju), ki jim nudi možnost usposabljanja.

PREBERITE ŠE: Ayatana – kulinarični studio v Lescah

V Gostilni dela Domžale vam bodo postregli z zajtrkom, kosilom, malico in kavo, hrano pa vam lahko dostavijo tudi na delovno mesto. Ponujajo še catering. Je precej večja kot ljubljanska Gostilna dela, saj ima prostora za 60 gostov. Odprta je čez teden.

Galerija – Gostilna dela Domžale:

Gostilna dela DomžaleOdpri galerijo

Ayatana Ayatana – kulinarični studio v Lescah Kavarna MAO ne išče šefa, ampak stole in mize. Kavarna MAO – nova kavarna ne išče šefa, ampak slovenske stole in mize Hangover Bar Hangover Bar: v Amsterdamu odprli prvi bar na svetu za zdravljenje mačka Lars & Sven burgers (foto: Facebook Lars & Sven) Lars & Sven Burgers: zdaj tudi ob Hipermarketu Ljubljana Šiška · · · · · ·