lokal_grefino_foto_jernej prelac (3) cover
Utrip mesta · lokali

“Včasih se mi zdi, da gre vse fino.” To je slogan novega samopostrežnega sladolednega bara Grefino, ki ga najdemo pri veleblagovnici NAMA. Ekipa želi obiskovalcem zraven odličnih okusov sladoledov, posipov in prelivov, ponuditi še navdušenje ob polnjenju kornetov in skodelic za sladoled. Posladkamo se lahko še s slaščicam ter dobro kavo.

Grefino
Tomšičeva 2, vhod s Cankarjeve ceste
Ljubljana
01 252 72 41
od ponedeljka do nedelje od 10. do 22. ure, ob praznikih odprto od 10. do 17. ure

Potepanje po Italiji je navdihnilo novost: Grefinourbani samopostrežni sladoledni bar, ki ga najdemo pri veleblagovnici NAMA. Ekipa se nikakor ni mogla načuditi navdušenju, ki so ga obiskovalci kazali ob polnjenju svojih sladolednih skodelic in kornetov. In odločili so se, da takšno navdušenje podarijo tudi obiskovalcem sladolednega bara Grefino. Tukaj se je med drugim rodil slogan lokala:“Včasih se mi zdi, da gre vse fino.” Obiskovalci urbanega sladolednega bara si lahko vsakič pričaramo nove okuse in neskončne kombinacije.

PREBERITE ŠE: Sladoledarna VIGÒ ICE CREAM v Ljubljani

Na voljo je osem okusov sladoledov: grški jogurt, angleška krema, temna čokolada, čokolada, lešnik, jagoda, limona in mlečni cvet. Ko končno izberemo sladoled, so tukaj še posipi, prelivi in sadje. Na voljo je posip z barvnimi bonboni, čokolado, mandlji, krokanti, oreo piškoti, kokosom ter majhnimi meringami. Prelivi so jagodni, karamelni, bela in temna čokolada ter med in pistacija Na voljo so tudi prelivi iz svežih  jagod in borovnic, preliv iz lešnikove kreme, iz rafaelo kreme ter preliv z okusom po jabolčni pit. Seveda pa si lahko dodamo še sadje – jagode, ananas in kivije. Možnosti je veliko, spreminjale se bodo skozi sezone, tako da nam kombinacij prav nikoli ne bo zmanjkalo. Glavna nit in duša lokala Grefino je sladoled, ki ga je prijetno jesti ne glede na letni čas. Na voljo imamo tri velikosti lončkov, kornet in dve velikosti posodic “za vzet”. Seveda pa lahko izbiramo tudi med slaščicami  in dobro kavo.

Ikein zajtrk v postelji Ikeina kavarna, kjer postrežejo zajtrk v postelji Režiser Wes Anderson je oblikoval bar Luce v Italiji Režiser Wes Anderson je oblikoval bar Luce v Italiji Prva kitajska restavracija Hello Kitty - Hello Kitty Chinese Cuisine Hello Kitty dobila še svojo prvo kitajsko restavracijo Brands of Friends Brands of Friends: Veliko več kot trgovina lokalne obrti in oblikovanja