icelend čopova
Utrip mesta · lokali

Sončni dnevi nas vabijo na mestne ulice in na dober sladoled. In tega si lahko naročite oziroma bolj rečeno kar sami naredite v samopostrežni sladolednici Icelend na Čopovi v Ljubljani, kjer vas čakajo različni okusi priljubljene poletne sladice, prelivi in posipi ter barviti korneti.

Icelend
Čopova 7
Ljubljana
/
Od ponedeljka do petka od 7.00 do 22.00, v soboto in nedeljo od 8.00 do 22.00. Poletni delovni čas bo podaljšan do 00.00.

Aprila je na Čopovi ulici v Ljubljani zrasla samopostrežna sladolednica Icelend & more, kjer poleg točenega sladoleda z dodatki postrežejo tudi z odlično kavo in drugimi napitki.

V ponudbi je 10 različnih okusov točenega sladoleda (čokolada, vanilja, jagoda, mango, lešnik, lubenica, grški jogurt …) in več kot 40 različnih dodatkov. Za sladoled lahko izberete lonček ali pa enega izmed barvitih kornetov (roza, modri …). V ponudbi je tudi sladoled za vegane in sladoled brez glutena. Dodatno pa lahko dobite tudi kornet, namenjen izključno veganom. Med drugim vam postrežejo še s sveže pečenimi vaflji, mini palačinkami (puffy) ter sveže pečenimi ameriškimi krofi.

Princip samopostrežne sladolednice omogoča, da si stranka sama izbere lonček ali kornet, si naroči vaflje/mini palačinke/ameriške krofe in doda dodatke po želji, postavi na tehtnico, plača in uživa.

Samopostrežna sladolednica na Čopovi je že peta po vrsti, saj se nahajajo že na Bledu (TGC in ob jezeru), v Mariboru (Maribox) in Splitu (Mall of Split), v bližnji prihodnosti pa se načrtuje odprtje nove na slovenski obali.

Blagovna znamka je ustvarjena v Sloveniji, Icelend pa je prva oziroma največja “veriga” samopostrežnih sladolednic pri nas.

Galerija – Samopostrežna sladolednica Icelend na Čopovi

Samopostrežna sladolednica Icelend na Čopovi v Ljubljani Odpri galerijo
Bistro San Marco Bistro San Marco: v Koper na pico S’CAFÉ S’CAFÉ: kavarna superlativov 4 Pinsa Rustika: Vrhunska ulična hrana foodporn ljubljana Foodporn: odprto novo kulinarično prizorišče · · · ·