vrt_repet
Utrip mesta · lokali

Repete bomo zahtevali v mikro okrepčevalnici na Gornjem trgu, kjer od ponedeljka do četrtka postrežejo s toplimi mineštrami in hrustjavimi prigrizki, ob petkih pričakajo z obilnejšim kosilom, čez vikend pa ponudbo zaokrožijo s fenomenalnimi burgerji.

Okrepčevalnica Repete
Gornji trg 23
Ljubljana
0590 15934
Ponedeljek – petek: 8:00 – 01:00
Sobota – nedelja: 10:00 – 17:00

Ko nujno potrebujemo odmik od mestnega vrveža in dobro kavo, se odpravimo na Gornji trg, kjer nas od tu pot zapelje na Ljubljanski grad. V odprtem, minimalističnem ambientu okrepčevalnice, kjer bomo vedno zahtevali repete, nam postrežejo s toplimi mineštrami, vegeterjanskimi in veganskimi juhami, inovativnimi sendviči, francoskimi pitami in maslenimi rogljiči, ki kulinarično dušo še dodatno potolažijo v družbi domačih sokov, ledenih čajev in dišeče kave. Ob petkih nas pričakajo tudi obilnejša kosila, odvisna od sezonske ponudbe naših branjevk, čez vikend pa ponudbo obveznih dveh kosil in goveje juhe s fritati zaokrožijo fenomenalni burgerji iz 100% govejega mesa in vegi burgerji, ki jih lahko sestavimo po lastni želji. Zraven bo prijalo odlično vino ali pa pivo malih a izjemnih pivovarjev. V Repeteju se počutimo, kot da bi kosili pri prijateljih, saj združuje prijeten ambient in jedi, ki na krožnik priromajo po izjemno domačem principu.

Odpri galerijo
kulinarika_citychef_1_jezero_kaval_lezece Gostilna Jezero Kaval Group – za pravo kulinarično razvajanje Gostilna na Gradu 5 raznolikih ljubljanskih gostiln z odlično ponudbo nedeljskih kosil _MG_7698 Mini Café Golf: osvežena podoba tivolskega igrišča za minigolf Zunanjost restvracije foto Bor Dobrin Smrekarjev hram – kakovostna ljubljanska restavracija · · ·