Kavarna Lokus: oaza sredi mesta
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Ob neposredni bližini Koseškega bajerja je v prijetnem zavetju gozda odprla svoja vrata gostinsko-doživetvena hiša Kavarna Lokus, ki bo s svojo pestro ponudbo zadovoljila vaše izbrane okuse in vas opomnila na načine uživanja življenja.

Kavarna Lokus
Koseška cesta 20
Ljubljana
0590 20090
Vsak dan od 8.00 do 00.00.

Kavarna Lokus je tista, ki vam bo zdaj nudila prijetno okolje v hladnejših dneh po tistem sprehodu ali preprosto razmisleku, ki ste ga potrebovali po napornem dnevu. V svojem prijetnem ambientu toplih barvnih odtenkov vam bo ponujala vsakodnevno odlično kavo, katere vonj po sveže praženih zrnih vam bo polepšal dan, in prostor, kjer bo ob okusih sladkih dobrot potešen še tako zahteven sladokusec, saj bo prav vsak našel nekaj za svoj izbran okus.

Ob pestri ponudbi priznanih vinarjev in pivovarjev pa se bo začudenje nad izvrstno ponudbo le še povečalo, tako da boste prav vsak dan želeli pokusiti nekaj novega, nekaj izvrstnega. Z odlično postrežbo so se zavezali k zadovoljstvu na prav vsakem koraku popotovanja odkrivanja novih okusov in užitka, ki vas bo ob branju prijetne knjige ali članka le še bolj navdihnilo k uživanju življenja.

S svojo izjemno lego vas bo ob toplejših dneh poleg izbrane ponudbe očarala še s sončnimi žarki, ki jih boste lahko lovili na prečudoviti terasi v naravni oazi v mestu. S svojim prijaznim delovnim časom, odprti so od 8. ure zjutraj pa vse do polnoči, bo prav vsak lahko našel svoj trenutek dneva, ko bo sprostitev dobila nov pomen preživljanja prostega časa v dobri družbi ter ob izbrani hrani in pijači. Naj Kavarna Lokus očara tudi vas in vas popelje na popotovanje duše v zavetju narave na edinstven način.

Galerija – Kavarna Lokus: oaza sredi mesta

Kavarna Lokus: oaza sredi mestaOdpri galerijo

greeko ljubljana Greeko: grška kuhinja zdaj tudi na Trubarjevi v Ljubljani 20140317culinary-arts61 Triki kuharskih mojstrov, ki jih razkrijejo le na kulinaričnih šolah cover-nutella RECEPT: to je doma narejena Nutella! 23456589_407570002992267_7570929075300963592_o Plac: v Ljubljani zaživel samopostrežni pivski zid · · · ·