Kofetna postaja vas razvaja s kavo in prigrizki za s seboj.
Utrip mesta · lokali

Ste vedeli, da je Lepa žoga prvi športni bar v mestu? A Lepa žoga je še veliko več kot to. Mimoidoče razvaja njihova Kofetna postaja, ljubitelje adrenalina pa navdušuje bližnji Kolopark.

Lepa žoga
Celovška 43
1000 Ljubljana
01 432 31 09
Delovnik od 7:30 do 00.00, sobota in nedelja od 12.00 do 00.00

Priljubljeni lokal športnih duš Lepa žoga, ki se nahaja v bližini Hale Tivoli, poleg dobro ohlajene pijače in prigrizkov ponuja prenose tekem različnih športnih disciplin, pa tudi koncerte, festivale, razstave, organizacijo zabav za zaključene družbe in druge dogodke. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, saj jim bodo igrala v veliko veselje.

PREBERITE ŠE: Kolopark: Kolesarsko igrišče pri Lepi žogi

Kofetna postaja ponuja mimoidočim vrhunsko kavo v priročni embalaži

Zaživel je tudi njihov zadnji projekt Kofetna postaja, ki mimoidočim pešcem in kolesarjem ponuja vrhunsko kavo za s seboj. Ime Kofetna postaja izvira iz kolesarskega izraza okrepna postaja (angl. Feedzone), kar označuje kraj, kjer se kolesarji okrepčajo. Arhitekturna zasnova, ki je delo Špele Kokalj Velimirović, ima preprost dostop s kolesom, nudi samopopravljalnico koles in stojala za kolesa. Arhitektka je zasnovala tudi bližnji Kolopark, ki ga je MOL postavil in odprl v letu Zelene prestolnice Evrope.

Galerija: Kofetna postaja, Lepa žoga in dogodki v baru

Kofetna postaja je namenjena mimoidočim kolesarjem in pešcem. Odpri galerijo

Restravracijo Majmun vodijo igralci iz filma Šiška Deluxe. Restavracija Majmun – vabijo vas na decembrsko rajanje Restavracija HillBilly`s smokehouse Restavracija HillBilly`s smokehouse – kjer so doma jedi z ameriškega žara Picerija Verace Verace – prva picerija v Ljubljani, ki streže pristno napolitansko pico Slovely_SoftOpening_2048px (17) Slovelypark: V svetu dobre hrane in dobrih ljudi ·