KKK_0330
Utrip mesta · lokali

Podjetje Slowatch je na Wolfovi ulici v Ljubljani odprlo svojo prvo specializirano trgovino Longines v Sloveniji. V njej boste našli njihove priznane kolekcije, kot so Tradition, Equestrian, Sport, Heritage in Elegance.

Longines butik
Wolfova ulica 4
1000 Ljubljana
0838 49229
Delovniki in sobote od 9.00 do 19.00, ob nedeljah zaprto

Eleganca, kakovost in prestiž je le nekaj lastnosti, s katerimi bi lahko opisali ure Longines. V tujini te ure nosijo tako zveneča imena, kot so Andre Agassi, Kate Winslet, Mikaela Shiffrin in Simon Baker. Podjetje Slowatch je znamki Longines zvesto že več kot 22 let in, kot je dejal direktor Matej Bregant, je odprtje butika logično nadaljevanje tega uspešnega prijateljstva. Dogodka se je udeležil sam Walter Von Kanel, dolgoletni predsednik urarske hiše Longines, ki v svetu urarstva velja za najbolj spoštovano in karizmatično osebnost.

Botra butika, ki bo odslej nosila uro iz kolekcije Conquest, je postala elegantna Mima Jaušovec, teniška legenda, izjemna športnica in osebnost, ki življenje po koncu kariere razdaja mladim športnikom in svoji dobrodelni fundaciji.

PREBERITE ŠE: Najbolj ‘stajliš’ moške poslovne torbe ta hip

Galerija: utinki z otvoritve Longines Butika

Foto: Katja KodbaOdpri galerijo

zoran_stancic_04_foto_Bostjan_Tacol Intervju Zoran Stančič: Hiša Evropske unije vas vabi na novo lokacijo Boschtiz Kavarna Boschtiz – kot bi vstopili v lastno dnevno sobo hood burger Hood Burger od zdaj naprej tudi v centru Ljubljane Gastro House 151 Gastro House 151: v kraljestvu kulinaričnih dobrot ·