Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na Dunaju
Utrip mesta · destinacija

Vstopite v fascinanten svet iluzij, ki pretentajo vaše vedenje in čute, vas pri tem osupnejo in kaj naučijo. Muzej iluzij ali Museum der Illusionen je svoja vrata odprl tudi na Dunaju, kjer vas čaka kar 70 inštalacij, ki navdušujejo tako otroke kot odrasle.

Museum der Illusionen
Wallnerstraße 4
Dunaj, Avstrija
+43 1 532 2255
od ponedeljka do nedelje od 10.00 do 22.00

Po zgledu Ljubljane, Zagreba in Zadra se je Muzej iluzij pred kratkim odprl tudi na Dunaju. Na 250 kvadratnih metrih je obiskovalcem na voljo kar 70 instalacij, med njimi iskreno ogledalo, stereogram, soba Ames, glava na pladnju, hologrami, prehod Vortex, neskončna soba, antigravitacijska soba, iluzija plitkega obraza, Rubinova vaza, neskončna luknja, kalejdoskop, iluzija stola, razne optične in fotoiluzije, obrnjena soba ter še in še.

PREBERITE ŠE: LJUBLJANA BOGATEJŠA ZA MUZEJ ILUZIJ

Seveda niti tukaj ne manjka Pametna igralnica, kjer vas čakajo lesene igrače, puzli, matematične uganke, nemogoči vozli itd. Za spominek, da tega, kar ste se naučili, ne boste pozabili, vas v Pametni trgovini čakajo optične iluzije, didaktične igrače, majice, svinčniki, zvezki, izbirate pa lahko tudi med več kot 80 igrami Dilemma games.

Galerija – Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na Dunaju

Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na DunajuOdpri galerijo
Helicopter Glamping Helicopter Glamping: zdaj lahko prespite v helikopterju 01_Le_Rosey_BTA_6453 Institut Le Rosey: najdražja šola na svetu otok1 Tropski otok, poln pasjih mladičkov skrat 2 Škratje na Krvavcu navdušujejo otroke in odrasle! · · · · · ·