Ngon
Utrip mesta · lokali

Za ljubitelje sveže in zdrave hrane, ki prihaja iz Vietnama, je Ngon pravo odkritje. V restavraciji, ki jo je v Mariboru odprla Vietnamka Thu Tran, bodo na svoj račun prišli ljubitelji hrane z malo maščobami in bogatim okusom.

Ngon – okus Vietnama
Koroška cesta 17
Maribor
040 146 511
Pon.–pet.: 11:00–19:00

Maribor je bogatejši za okus Vietnama po zaslugi simpatične 29-letne Vietnamke Thu Tran, ki je odprla prvo vietnamsko restavracijo v mestu. V trendovski restavraciji z visokimi mizami in stoli, ogromnimi visečimi lučmi in minimalistično dekoracijo vam postrežejo z  vietnamsko juho z ribjimi cmoki, škampovimi repki ali s piščancem. Očarali vas bodo spomladanski zavitki, ki so pripravljeni iz sveže zelenjave, kakovostnega mesa in skoraj brez ogljikovih hidratov.

PREBERITE ŠE: Kavarna & lounge bar Nana v Mariboru

Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji odlične kave, saj vas v Ngonu razvajajo z okusom najboljše vietnamske kave z značilno aromo. Nič manj pa ne bodo razočarani ljubitelji piva, saj vas bo presenetilo osvežujoče vietnamsko pivo Saigon Beer. Če ne boste dobili proste mize v restavraciji,  lahko hrano naročite in vzamete s sabo.  In uživate v nepozabni vietnamski izkušnji!

ngonOdpri galerijo
11224113_898621076852632_844946667304132944_n UMKA – slovenska avtentična živila in pijača na enem mestu Kavarna Nana je močno popestrila mestno dogajanje. Kavarna & lounge bar Nana v Mariboru Restavracija in cafe bar Mediterraneo Restavracija Mediterraneo – pridih Sredozemlja sredi Ljubljane Clear Lounge je najbolj nenavaden bar na svetu Clear Lounge je prvi podvodni kisikov bar na svetu ·