Oblačila Movinun
Utrip mesta · moda

Pred kratkim se je na Trubarjevi v Ljubljani odprla trgovinica z etičnimi urbanimi oblačili, kjer bomo prostor našli tisti urbani ljudje, ki ne želimo pripadati večini, temveč iščemo lasten izraz in kose z zgodbo.

Movinun
Trubarjeva 18
Ljubljana
031/383-057 in 041/936-295
V poletnih mesecih od 10. do 20. ure, ob sobotah in nedeljah pa od 14. do 18. ure.

Ekološki materiali s pravičnim poreklom, udobni kosi s pridihom uličnega sloga in s premišljenim sporočilom  to so Movinun in njihova etična urbana oblačila. Izdelki so oblikovani tako, da sledijo estetskim in funkcionalnim vodilom. Oblikovanja vsakega kosa se lotijo od začetka, z uporabo konceptov z različnih vidikov lastne identitete in kulture. Oblike so sodobne in izhajajo iz evropske ulične mode.

PREBERITE ŠE: Movinun: slovenska etična, trajnostna in ročno izdelana oblačila

Majicam, puloverjem in brezrokavnikom so dodali še obleke, srajčke in dodatke, vse to pa spremlja edinstven nakit iz porcelana, ki je v kombinaciji z njihovim ekobombažem zares poseben. Te novosti se najdejo le v trgovini.

Ogled galerije – trgovinica Movinun na Trubarjevi v Ljubljani in poletna kolekcija oblačil

Trgovinica Movinun v LjubljaniOdpri galerijo
PicMonkey Collage H&M z novo kolekcijo For Every Victory in filmom, ki slavi osebne dosežke Superge Puma BMW X-Cat Disc Superge Puma BMW X-Cat Disc interpretirajo koncept BMW GINA Pure Human - modna kolekcija iz človeškega usnja Slovenska oblikovalka šokirala s kolekcijo oblačil in modnih dodatkom iz človeške kože Očetje kot modne zvezde Fashion Dads: trendovsko navdihnjeni očetje, ki pa nimajo stila! · ·