Organic Garden
Utrip mesta · lokali

Organic Garden, ki slovi po kakovostni, hitro prebavljivi, ekološki, organski, veganski, brezglutenski in drugačni hrani, ki nastaja s pravilnim kombiniranjem in poznavanjem surovin, je nedavno odprl OG takeaway poslovalnico v centru Ljubljane, ki vabi s pestro ponudbo hrane. Strežejo zajtrke, malice in kosila, kavo in pijače.

Organic Garden
Ciril-Metodov trg 11
1000 Ljubljana
08/205 40 50
Od ponedeljka do sobote od 10:00 do 20:00
Ob nedeljah od 11:00 do 19:00

Organic Garden morda poznate kot foodtruck restavracijo, nedavno pa so postojanko, prvo OG takeaway poslovalnico, ki je obvezna postojanka za vse ljubitelje naravnega in slastnega, odprli na Ciril-Metodovem trgu 11 v centru Ljubljane (nasproti Svetih vrat Stolnice).

V njej vam postrežejo dnevno pripravljene veganske jedi (burgerje, panine, pitke, solate, juhe, smoothije, rogljičke, bio kavo, muffine, pite, granole, toplo mleko …), ob katerih si boste oblizovali prste. Med drugim lahko zobe zarijete v eko kamutove ciabatte, ki so zaradi dodane kurkume in praha rdeče pese živopisnih barv.

PREBERITE ŠE: Slovenska kuhinja Organic Garden

Organic Garden se je rodil iz pripravkov za sodobno vrtičkanje, iz pridelave lastne zelenjave pa se je rodila ideja o kuhinji – sveži, preprosti in sezonski, kar pooseblja tudi sveže odprta poslovalnica v bližini glavne ljubljanske tržnice.

Galerija – Organic Garden:

Organic GardenOdpri galerijo

Street Food Valentin Street Food Valentin: kjer je doma hitra, a zdrava morska hrana butiksvetilnaslovna ButikSvetil: V Šiški odprli nov salon s trendnimi svetili Vsi obroki v Ateljeju so avtorsko delo. Restavracija Atelje: bivši Smrekarjev hram zdaj najmodernejša restavracija v Ljubljani Danilo - gostilna & vinoteka Danilo – gostilna & vinoteka: gostilna s tradicijo · · · · · · · ·