Lokali_Manjada1
Utrip mesta · lokali

V Izoli nas razvajajo z odlično hrano in prijetnim ambientom tudi v Manjadi. Čaka nas pester izbor slastnih pic vseh okusov in velikosti.

Gostilna in pizzeria Manjada
Morova 25d
Izola
05/64 16 321
pon. zaprto, tor.–čet. od 10. do 22. ure, pet. in sob. od 10. do 23. ure, ned. od 10. do 22. ure

Po italijanskih receptih in z odličnimi sestavinami nam picopeki ustvarijo pravo gurmansko doživetje. Za tiste, ki prisegamo na nekaj bolj konkretnega, bodo poskrbeli z raznolikimi mesnimi jedmi, ki jih pripravijo na žaru z ogljem. Tako si lahko privoščimo različne vrste mesa na žaru ali pa slastno fiorentino. Pripravljajo tudi ribje specialitete, kot se za gostilno na Primorskem spodobi. Tako nam bodo postregli s svežo jadransko ribo, ki jo pripravljajo po receptih njihovih non. Za tiste, ki ne jemo mesa, se bo našla kakšna slastna solata, testenine in še kaj. Pogovorimo se lahko s prijaznim osebjem, ki nam bo z veseljem pomagalo pri izbiri. Tudi za sladkosnede se bo nekaj našlo, saj dnevno pripravljajo sveže domače sladice. Poleg pestre a la carte ponudbe so nam vsak dan na voljo tudi malice in kosila. Za vsakogar se bo nekaj našlo. Manjada … pu naše!


Lokali_SocialClub.jpg Jure Glumac: Ideja o mestu, kjer se zabavate in gurmansko razvajate lokal_malograjskidvor-640x427-425853048.jpg Malograjski dvor SONY DSC Kavarna in slaščičarna Kresnička Pri planinskem orlu v Strahovici · ·