Blejski Prestige café
Utrip mesta · lokali

Na Bledu ne manjka gostinske ponudbe, a prav vsak kotiček skriva nekaj edinstvenega. Nobena izjema ni Prestige café, ki se nahaja v trgovskem centru Gadafi na Bledu. Lokal ste nekoč morda poznali pod imenom Latino bar, danes pa iz njega diši po Julius Meinl 1862 Premium kavi, po novem pa v njem točijo tudi pivo Staropramen premium.

Prestige café
Ljubljanska cesta 4
Bled
041 246 566
Od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 22:00
V petek in soboto od 8:00 do 24:00
V nedeljo od 8:00 do 21:00

Bled je prestižna turistična destinacija zato je edino logično, da ima tudi prestižen kafič. In Prestige café je več kot vreden svojega imena. Nahaja se v zgornjem delu trgovskega centra Gadafi, le streljaj od jezera, kjer so nedavno prenovili stopnice, ki jih kot predhodnik in sosednji lokal Prestige café koristi za zunanjo teraso. Tam lahko v teh toplih dneh uživate ob dobri kavici Julius Meinl 1862 Premium, izbranih čajih, se osvežite s smoothiji, limonado z okusi, domačim ledenim čajem, ledeno kavo, sladoledom (z dodatki), Aperol Spritzem, koktejli in od nedavnega tudi s točenim pivom Staropramen premium. Za lačne pa je tu paleta Panini sendvičev.

PREBERITE ŠE: Kavarna Tiskarna

Bled že dolgo niso samo jezero, otok, grad, kremšnite in fijakarji. Bled so tudi prijetni lokalčki kot je Prestige café, kamor se zatečemo, ko so noge trudne ali si želimo klepeta v prijetnem ambientu. Kdaj pa se bo kramljanje mešalo tudi z glasbo v živo.

Prestige caféOdpri galerijo
Slovenska hiša Restavracija Slovenska hiša: Gastronomska tradicija preteklosti in fuzija prihodnosti Makalonca Makalonca: Legenda mestnega jedra se je vrnila v novi preobleki in vsebini PicMonkey Collage Kavarna Dvor: Oaza miru v Tacnu pod Šmarno goro Robba Restavracija Robba: Trendovski kalejdsokop barv, vzorcev in okusov ·