Restavracija hotela Marina Izola
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

V starem mestnem jedru Izole, katere razgibana zgodovina je pripomogla k stvaritvi čudovitih arhitekturnih zakladov, stoji Hotel Marina s svojo Restavracijo. A to ni klasična hotelska restavracija! Pod pergolo glicinij se Restavracija hotela Marina ponaša z dolgoletno kulinarično tradicijo.

Restavracija hotela Marina Izola
Veliki trg 11
Izola
05 660 41 00 ali 041 605 333
Vsak dan od 12.00 do 22.00.

Predvsem ljubitelji morske hrane pridejo na svoj račun ob pokušanju jedi chefa Ivice Evačića – Iveka, ki izbira le najboljše sezonske surovine lokalnih ponudnikov in kuha po principu žive kulinarike. Njegov slogan »iz morja na krožnik« odlično opisuje Ivekovo filozofijo – vse morske dobrote so sveže in dnevno ulovljene z mrežami domačih ribičev. Narava odloča, Ivek pa ji sledi. Prav poseben pečat pa doda hladno stiskano oljčno olje iz lastnega in ekološkega belvederskega nasada, ki je osnova za pripravo kulinaričnih mojstrovin.

A vendar tudi izkušnja v Restavraciji hotela Marina Izola ne bi bila popolna, če ji ne bi dodali udobnih postelj v sobah s pogledom na morje, privatnega jacuzzija s savno ter najlepše izolske plaže prav za ovinkom.

Galerija – Restavracija hotela Marina Izola

Restavracija hotela Marina IzolaOdpri galerijo

4 (2) copy Kavarna in slaščičarna Zebra Patisseries: francoske slaščice za prste obliznit _MG_6824 Smotan Chef: Prvi kuharski show na Instagramu TheFritz_037 15 najcenejših obrokov v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami po svetu Najbolj preprost trik, s katerim boste pravilno olupili granatno jabolko Kako pravilno odpreti granatno jabolko? · · · · · · ·