DSC_0341
Utrip mesta · lokali

Zlato Jabolko je mini koprski bistro, ki s prelepim interierjem, slastnimi domačimi slaščicami, primorskimi sendviči in vsakodnevnim izborom barvitih kosil napolni našo dušo in telo.

Zlato Jabolko
Ulica 15. maja 19d
Koper
00386 59 020 755
ponedeljek - petek: 8h - 17h

Jabolko je simbol nesmrtnosti, simbol raja, simbol spoznanja ter pri Slovencih predvsem simbol zdravja, svežine in pomladitve. Že od nekdaj pa pravijo, da bo človek postal dober in srečen, ko bo našel svoje zlato jabolko. Kakorkoli že, mi smo odkrili svojega.

Mala sladkarnica Zlato Jabolko, ki ponuja še marsikaj več kot božanske domače sladice in prečudovite torte, se nahaja na Ulici 15. maja v Kopru in je kot nalašč za preživljanje sproščenih uric ob branju najljubše knjige v spremljavi dišeče skodelice kave, ravno pravšnja izbira za kosilo s prijatelji in najboljše presenečenje, ko se nam mudi in za peko rojstnodnevnih tort nimamo časa.Pri Zlatem Jabolku bodo nahranili našo fizično in psihično potrebo po okusnem in lepem. Pravijo namreč, da v kolikor želimo začiniti svoje življenje, izberimo med njihovo bogato ponudbo okusnih dopoldanskih kosil (mesna in vegi), pestro paleto vedno svežih paninov in tramezzinov ter sladkim naborom domačih slaščic. Pite, kolači, torte in po naročilu spečene dobrote, ki se kar topijo v ustih, bodo v naše domove romale zavite v lični in naravi prijazni embalaži.
IMG_9730 Faladur: Trgovina z izdelki iz Vipavske doline _MG_1647 (1) Vander BuBBles Champagne Bar: Prvi “šampanj” bar v Ljubljani Cafe Kolaž Café Kolaž: Najbolj prijazen lokal v mestu Vzdušje v pivnici Pivnica Pivovarne Union je odprla svoja vrata · · ·