Restavracija Stari Kaštel
Utrip mesta · lokali

Tik za slovensko-hrvaško mejo je sredi aprila Kaval Group odprl novi Stari Kaštel, restavracijo, v kateri se preletata čar preteklosti in sodobnosti Istre.

Stari Kaštel
Buje 85
Kaštel, Hrvaška
00 385 993 459 570
Ponedelje, torek: zaprto
Sreda, četrtek: od 17.00 do 22.00
Petek, sobota: od 12.00 do 22.00
Nedelja: od 12.00 do 20.00

Restavracija Stari Kaštel slovi po visoki kakovosti hrane in vina. Locirana je na trgu Starega Kaštela, v neposredni bližini morja, letališča Portorož in igrišča za golf. Arhitekturno se po njenih žilah pretakata preteklost in sedanjost.

PREBERITE ŠE: Restavracija Taman – košček narave sredi urbane džungle

V gastronomski ponudbi ne manjka kulinaričnih inovacij in sodobnosti, njena podlaga pa ostaja tradicija. Predlogi kaštelske restavracije namreč združujejo strast do istrske tradicije in željo po inovativnosti v kulinariki. Za jedi skrbi velemojster kuhinje, chef Nikola Tadijanović, ki goste razvaja s prefinjenimi gurmanskimi umetninami v edinstveni kombinaciji izbranih okusov. Kulinarično ponudbo dopolnjuje čudovit ambient in dihjemajoč pogled s terase na dolino reke Dragonje in Sečoveljske soline. Nad restavracijo po prenovi bdi Kaval Group, ki ima v svoji ponudbi že številne priljubljene gostinske lokale kot so Lolila, Strelec, Špica, Grajska kavarna, Element, Evergreen, Mačja kavarnica, Favola, Caffe Bienale, Biljardnica Kaval, Goodlife itd.

Galerija – restavracija Stari Kaštel:

Restavracija Stari KaštelOdpri galerijo
foto: Taman osebni arhiv Restavracija Taman – košček narave sredi urbane džungle Črno zrno: kolumbijsko črno zlato v vaši skodelici Črno zrno: kolumbijsko črno zlato v vaši skodelici _DSC8008 cover Tabay Brothers ponovno vabita v svet gurmanske ‘hitre prehrane’ Moji štruklji Slovenije, prva štrukljarnica v Sloveniji: jagodni Moji štruklji Slovenije: prva štrukljarnica v Sloveniji v centru Ljubljane · · · · · ·