Street Food Valentin
Utrip mesta · lokali

Na začetku maja je ekipa restavracije Valentin na Vodnikovem trgu odprla Street Food Valentin, hitro in zdravo različico morske hrane, kjer strežejo različne morske dobrote, kot so na primer Fish’n Chips, domača paštica z gamberi, domača paštica z morskimi sadeži, burger z osličem, kozice na žaru, brodet s poletno in še bi lahko naštevali. Pred kratkim so uvedli tudi dostavo morske hrane po Ljubljani, s katero nam hrano dostavijo v pisarno ali na dom.

Street Food Valetnin
Vodnikov trg 5
Ljubljana
059 041 111
Vsak dan od 10.00 do 22.00

Restavracija Valentin se nahaja v samem osrčju Ljubljane, na Vodnikovem trgu, tik ob priljubljeni tržnici pod Ljubljanskim gradom. Izjemna lokacija in ambient restavracije pričarata pristno domače vzdušje, kakovostne sestavine in ljubezen do morja pa nepozabno kulinarično izkušnjo, ki jo lahko začinimo tudi z à la carte ponudbo.

PREBERITE ŠE: S:t Eriks: najdražji čips na svetu – 50 evrov za 5 rezin!

In nič drugače ni z njihovo precej svežo pridobitvijo, s piko na i dejavnosti, ki jo pri Valentinu opravljajo že več let – lokalom Street Food Valentin, ki je svoja vrata ljubiteljem zdrave morske hrane odprl na začetku maja letos. Ta se nahaja na Vodnikovem trgu, nasproti ribarnice. V ponudbi te hitre in zdrave različice priprave hrane, ki se pripravlja pred nami, se tako znajdejo Fish’n Chips, domača paštica z gamberi in domača paštica z morskimi sadeži, burger z osličem, fishburger Valentin z orado, burger tuna ali losos steak, sardele s krompirčkom, kozice na žaru s krompirčkom, brodet s polento, na manjkajo pa niti dnevna juha, dnevna sladica in solata Valentin. Prav tako je sveža njihova dostava morske hrane na območju Ljubljane. Na spletni strani morska-hrana.si lahko tako naročimo jedi na ribji osnovi, ki nam jih nato dostavijo v pisarno ali na dom.

Galerija – Street Food Valentin

Street Food ValentinOdpri galerijo

butiksvetilnaslovna ButikSvetil: V Šiški odprli nov salon s trendnimi svetili Vsi obroki v Ateljeju so avtorsko delo. Restavracija Atelje: bivši Smrekarjev hram zdaj najmodernejša restavracija v Ljubljani Danilo - gostilna & vinoteka Danilo – gostilna & vinoteka: gostilna s tradicijo Kofetna postaja vas razvaja s kavo in prigrizki za s seboj. Lepa žoga: Okrepčajte se v njihovi Kofetni postaji · · · · · ·