Hamburger, ki očara
Utrip mesta · lokali

Tokyo Piknik je pred kratkim odprta restavracija, ki se nahaja na ljubljanskem Cankarjevem nabrežju. Navdušeni smo nad odlično ponudbo azijske hrane, francosko navdihnjeno slaščičarno in osvežilnim koktejl barom.

Tokyo Piknik
Cankarjevo nabrežje 25
Ljubljana
030608 808
Ponedeljek – Nedelja: 09:00 – 01:00

Med Šuštarskim mostom in leseno brvjo, se na desnem bregu Ljubljanice nahaja na novo odprta restavracija, ki navdušuje s prvovrstno azijsko kuhinjo, greha vrednimi francoskimi slaščicami in osvežilnimi koktejli iz sveže stisnjenih sokov ter svežih zelišč.

PREBERITE ŠE: Okusi Bližnjega vzhoda: nova restavracija Libanonske meze in drugi užitki

Tokyo Piknik nas očara s pestrim izborom tipičnih azijskih jedi in prijetno preseneti s široko paleto manj tipičnih. Privoščili si bomo lahko jedi kot so Ramen, Gyoza in Tom Yung Kung, zapeljal pa nas bo tudi najboljši hamburger daleč naokoli. Restavracijo poleg ponudbe odlikuje tudi čudovit in sproščen ambient, ugoden glasbeni izbor in odlično uigran, spreten ter prijazen kader. Po novem jih najdemo tudi na petkovi Odprti kuhni. Pa dober tek!

Odpri galerijo
mandljimenu Okusi Bližnjega vzhoda: nova restavracija Libanonske meze in drugi užitki Posladkajmo se s petimi zvezdicami. Terasa Restavracije 1906 ponuja najlepši pogled na blejski otok Foto: Jaka Šuln MALAMAČKA kavarna in vinski bar – stična točka za vse, ki cenimo vrhunske okuse Foto: The Wok The Wok: azijska restavracija v Ljubljani ·