Trgovina s konceptom Pentlja
Utrip mesta · moda

Trgovina Pentlja se bo v Stari Ljubljani, tik ob Pogačarjevem trgu, na Mačkovi ulici 4, odprla te dni. Gre za trgovino s konceptom, ki je nastala temu, da bi na enem mestu ponudili koncentrat ekskluzivnih izdelkov najboljših lokalnih modnih oblikovalcev.

Pentlja – trgovina s konceptom
Mačkova 4
Ljubljana
01/320 45 41
Pon.–pet.: 10h–19h
Sob.: 10h–14h

V konceptualni trgovini Pentlja, ki je s sodobnim svetlim interierjem prava paša za oči, lahko izbiramo med pestro ponudbo modnih oblačil in modnih dodatkov, raznovrstnim nakitom, izborom knjig, kozmetike, pohištva in dodatkov za dom ter slovenskimi življenjskostilnimi revijami. Od kuhinjske krpe Jagababa pa do kultne obleke Lady Gaga s podpisom Petra Movrina, neposredno iz njenega arhiva!

V trgovini za zdaj najdemo naslednje znamke: Nataša Peršuh, Peter Movrin, Petija Zorec, Young@Squat, Revolverheart, BSR Hats, OlgafacesRok, Aleksandra Brlan, Pletenine Draž, Urška Drofenik, Ana Lazovski, Matic Veler, SofiaNogart, Nataša Hrupić, Maja Leskovšek, Wooditbe, Jagababa, Irregular Princess, Different, PentljaByGoga, PentljaByGoga.Rok, Kobali Hats, CharlieHR, Nada Došen, Zoya goes pretty, Zvezda Slaščice Vale Novak, Mud makeup artist, Antikvintete Lipovec, Polona Poklukar, Drugačno pohištvo, Kartel, Primož Pugelj, Klun oblazinjeno pohištvo, Elle, Modna, Ambient, David in Grazia, seznam pa se bo v prihodnosti seveda še bogatil. Ne dvomimo, da med Pentljino ponudbo ne bi našli česa zase ali za svoje najdražje vsi, ki imajo radi lep dom in vedno urejen videz.

V nadaljevanju se sprehodite med prodajnimi policami in stojali konceptualne trgovine, ki pod isto streho združuje vsa priznana lokalna imena iz sveta mode in dodatkov za dom.

Trgovina s konceptom PentljaOdpri galerijo
Vezalke Xpand Xpand: najboljše vezalke na svetu za najhitrejše obuvanje MBFWA Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana: Komu nagrada Mercedes-Benz Fashion Award? Balmain x H&M Balmain x H&M – fantastična modna revija odmevnega modnega sodelovanja 1MarkZuckerberg_Reuter_20111 Zakaj uspešni ljudje pogosto nosijo ista oblačila? · ·