Utrip mesta · kulinarika

Če še vedno niste našli načina za najbolj vroč piknik te sezone, potem še ne poznate storitve Urbani Piknik. Kulinarično doživetje na visoki ravni poteka le korak iz centra prestolnice v parku Tivoli ob akustični glasbi in dobrem vinu.

Urbani Piknik
Park Tivoli
Ljubljana
031 594 352 in 031 557 179
Ob sobotah, v primeru dežja se naša rezervacija prestavi na naslednji termin, o čemer smo tudi obveščeni po elektronski pošti.

Urbani Piknik je noro doživetje pod krošnjami dreves z akustično glasbo, okusno hrano in dobrim vinom. Gostilna na Gradu skrbi za finger food na visoki kulinarični ravni, Vina Koper pa za izvrstno ponudbo vin.

Ker pri ekipi Urbani Piknik želijo, da so ljudje v stiku z naravo, so srebrni servis, železne mize ter plastične stole nadomestili z izdelki iz naravnih materialov.
Želijo si, da bi bilo čim več tako Ljubljančanov kot turistov, ki obiščejo mesto Ljubljana, del kulinarične izkušnje, ki poteka le korak iz centra prestolnice – v parku Tivoli.

PREBERITE ŠE: Veste, kako pravilno jesti burger?

Poročne torte skozi čas Poročne torte skozi čas – zgodovina poročnih tort v sliki Roza čokolada  Compartes Roses & Rosé Rosé čokolada – roza čokolada je najbolj fotogenična čokolada na svetu Sladoled Titovo Velenje Sladoled Titovo Velenje – sladoled z okusom po bivši Jugi cedevita stevia Klasična Cedevita je dobila novo različico s 35 % manj sladkorja · ·