Prvi pasji bar se nahaja v Crikvenici na tamkajšnji pasji plaži.
Utrip mesta · destinacija · Utrip mesta · lokali

Pasje plaže predvsem na Hrvaškem, kamor številni Slovenci med poletnimi počitnicami odhajajo na zasluženi dopust, rastejo kot gobe po dežju, a še nobena t. i. ”dog welcome” plaža, torej plaža, na katerih so kužki dobrodošli, nima tega, kar ima pasja plaža v Crikvenici, ki je že prej veljala za najboljšo pasjo plažo na Jadranu (po izboru bralcev portala Top destinacije Hrvatska), zdaj pa je to postala z naskokom. Tam so namreč odprli prvi pasji bar (oziroma več le-teh), kjer med drugim strežejo pasje pivo in pasji sladoled. Atrakcija v obliki pasje hiške je v trenutku postala pravi hit!

Monty's Dog Beach & Bar Crikvenica
Lučica Podvorska, 51260 Crikvenica
Crikvenica
+385 95 826 9676
Vse dni v tednu od 10:00 do 20:30 ure

V Crikvenici na Hrvaškem se nedavno odprli prvi pasji bar, kjer med drugim strežejo tudi pasje pivo in pasji sladoled! Pa naj še kdo reče, da psi na plažah ne morejo uživati kot njihovi lastniki! Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica nudi ne le pasje pivo (gre za brezalkoholno belgijsko pivo Snuffle, ki vsebuje piščanca, zelenjavo in vitamin B) in pasji sladoled, pač pa tudi pasji čip, pasji čaj in ostalo pasjo hrano.

Pivo, sladoled in prigrizki pa niso rezervirani le za pse, lakoto ali žejo lahko potešijo tudi pasji lastniki, s ”človeškimi” različicami omenjene hrane in pijače seveda.

PREBERITE ŠE: Psi, dobrodošli – psom prijazni lokali in restavracije v Ljubljani

Pasjo plažo v Crikvenici (ta je od Slovenije oddaljena pribl. dve uri vožnje) so odprli leta 2010 in med drugim ponuja pasji tuš, hladno tekočo vodo, posodice za hrano in vodo, sprehajalne poti, številne senčne kotičke v šotorih, klopi in koše za smeti z vrečkami za iztrebke. Na seznam so zdaj dodali še pasji bar, kjer si pes lahko kar sam naroči eno izmed naštetih stvari. To stori tako, da skoči na šank, s tačko pokaže, kaj si želi, in to tudi dobi.

Prvi pasji bar se nahaja v Crikvenici na tamkajšnji pasji plaži.Odpri galerijo
Glamping Ribno Glamping Ribno: Ribno pri Bledu bogatejše za glamping naselje Brugge je bogatejši za pivski cevovod. Belgijski Brugge bo bogatejši za cevovod s pivom! Deep Joy je s 40 metri globine najgloblji bazen na svetu. Deep Joy: najgloblji bazen na svetu v neposredni bližini Slovenije Mesta nekoč in danes Nekoč in danes: svetovna mesta, ki so glede na preteklost postala nerazpoznavna ·