Harley-Davidson Ljubljana
Utrip mesta · mobilno

Na Rudniku v Ljubljani se je odprla prva trgovina Harley-Davidson v Sloveniji. V njej najdete razstavljene slovite čoperje, ki veljajo za sinonim za pustolovščino, svobodo in individualnost ter vsakega moškega spremenijo v največjega frajerja v mestu.

Harley-Davidson Ljubljana
Jurčkova cesta 233
Ljubljana
01/42-95-700
Tor.–sob.: od 9.00 do 20.00
Ned.: od 9.00 do 15.00
Pon.: zaprto

V Ljubljani se je odprla prva trgovina Harley-Davidson v Sloveniji. Slovite motorje, ki so se rodili v ameriškem Milwaukeeju davnega leta 1903 in se vmes uveljavili kot stalnica pop kulture, najdete na Rudniku. Na njih so blesteli že Dennis Hopper in Peter Fonda v cestni drami Goli v sedlu ter Arnold Schwarzenegger v Terminatorju.

PREBERITE ŠE: Tudi legendarni Harley Davidson “podlegel” elektriki

V trgovini poleg motociklov najdete tudi rezervne dele, dodatke za motocikel, motoristična oblačila in oblačila za prosti čas, nudijo pa tudi popoln servis.

Galerija – trgovina Harley-Davidson Ljubljana:

Harley-Davidson LjubljanaOdpri galerijo
Airbus Pop.Up Avtodron Airbus Pop.Up: da ne boste nikoli več obtičali v gneči Bentley EXP 12 Speed 6e Bentley EXP 12 Speed 6e – električna specialiteta McLaren 720S McLaren 720S – veliko moči in vrhunska aerodinamika Lamborghini Huracan Performante Lamborghini Huracan Performante – novi kralj Nürburgringa · · ·