fbpx

Medibracija: nov zanimiv spolni trend, o katerem govorijo vsi

Foto: envato

Tako kot meditacija ima tudi samozadovoljevanje pozitiven učinek na naše zdravje: če se redno samozadovoljujete, se počutite manj pod stresom, ponoči lahko bolje počivate in okrepite se vaš imunski sistem. Zakaj torej ne bi združili obeh tehnik, podvojili učinek in hkrati naredili nekaj za svojo spolno željo? Tu pride do izraza "medibracija" - nov izjemno zanimiv spolni trend.

Kaj je “medibracija”?

Izraz “medibracija” je sestavljen iz besed meditacija in masturbacija in združuje obe tehniki. Kaj je poleg sprostitve v središču seksualnega trenda? vaš libido! Gre za raziskovanje lastnega telesa in spolne želje – vendar brez vpletanja vaših genitalij . Namesto tega se med “meditacijo” obravnava celotno telo. To ne zagotavlja le, da ga bolje spoznate, ampak vam lahko odpre tudi nove erogene cone, za katere morda prej niste vedeli. Premišljeno samozadovoljevanje, na primer, pomaga povečati vaš libido ali okrepiti vaše orgazme – zato je vsekakor vredno poskusiti seks trend!

Medibracija: Tako deluje spolni trend

Spolni trend “medibracije” lahko preizkusite sami ali skupaj s partnerjem. Pomembno je le, da za to načrtujete dovolj časa. Spisali smo enostavna navodila.

  • Prepričajte se, da se v svojem okolju počutite udobno in da je sobna temperatura udobna.
  • Usedite se, sprostite se, zaprite oči in se osredotočite na svoje dihanje.
  • Pustite, da vaš dih teče skozi celotno telo in se ga poskušajte zavedati – ta tehnika se imenuje »Bodyscan«.
  • Zdaj se začnete božati, pri čemer vključite celotno telo, razen genitalij.
  • Poskusite se osredotočiti na vsak dotik, osredotočite svojo pozornost na določen del telesa in poslušajte namige svojega telesa.
  • Kako dolgo bo trajala »medibracija«, je povsem odvisno od vas.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!