Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki

Victoria’s Secret Fashion Show 2016

V Parizu se je odvila težko pričakovana modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016, ki jo bodo na televiziji predvajali 5. decembra 2016, že zdaj pa si lahko ogledate vroče fotografije z modnega spektakla, ki slovi po vrhunskih manekenkah, fascinantni scenografiji in poželjivem spodnjem perilu, v katerem so se tokrat sprehajale Kendall Jenner, Gigi in Bella Hadid, Viktorijini angelčki Adriana Lima, Lily Aldridge, Sara Sampaio, Alessandra Ambrosio, Martha Hunt, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Romee Strijd in Taylor Hill ter druge brhke lepotice. Dogodek je pospremil nastop pevke Lady Gaga in glasbenikov Bruna Marsa in The Weeknda.

Za nami je modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016. Ta se je iz New Yorka preselila v svetovno prestolnico mode Pariz (v muzej Grand Palais), od koder prihajajo ti vroči posnetki.

Taylor Hill
Taylor Hill

Po modni pisti se je na jubilejni dvajseti modni reviji sprehodilo 51 trenutno najbolj zaželenih obrazov, med njimi tudi Jasmine Tookes, ki je nosila znameniti modrček Fantasy Bra.

Gigi Hadid je na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show nastopila drugič, za njeno sestro Bello pa je bil to krstni nastop.
Gigi Hadid je na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show nastopila drugič, za njeno sestro Bello pa je bil to krstni nastop.

Tokratni je bil vreden tri milijone ameriških dolarjev. Najdražjega je leta 2002 nosila Gisele Bündchen. Vreden je bil osupljivih 15 milijonov dolarjev.

PREBERITE ŠE: Neretuširane fotografije Viktorijinega angelčka v modrčku za 3 milijone

Bruno Mars, Lady Gaga in The Weeknd.
Bruno Mars, Lady Gaga in The Weeknd

Največjo modno revijo na svetu Victoria’s Secret Fashion Show si vsako leto na TV zaslonih ogleda prek 500 milijonov ljudi. Letos jo bo TV mreža CBS predvajala 5. decembra 2016. Že danes pa si lahko ogledate fotoutrinke.

Galerija – Victoria’s Secret Fashion Show 2016:

Dodatne Informacije

Več informacij:
victoriassecret.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!