fbpx

Moški radar: te stvari na tebi med spolnim odnosom vedno opazi!

Moški so tudi med rjuhami pravi radar in teh 5 stvari bodo na tebi vedno opazili!

Moški med spolnim odnosom ne bo opazil, da na enem nohtu nimaš laka, ne bo opazil tvoje vraščene dlake na bikiniju … Veliko pomembnejša mu je kemija med vama. So iskrice? Te vzburja njegovo golo telo? Kaj pa tvoje lastno telo? To so stvari, ki so moškim pomembne. In mi smo našli 5 stvari, ki jih bo pri tebi med spolnim odnosom vedno opazil.

Tvoje oči

via GIPHY

Ga gledaš v oči? Gledaš njegovo golo telo? Oboje je super! Tisto, česar moški ne marajo je, da cel čas strmiš ali v njegovo orodje (morda dvomiš?), v svoje telo (se bojiš, da ni dovolj privlačno?) ali pa v strop (ti je dolgčas?). S svojimi očmi torej nikar ne “govori” stvari, ki trenutku niso primerne. Raje mu daj vedeti, da si srečna, da sta v tem trenutku skupaj.

Tvojo iniciativo

via GIPHY

Če mu boš prepustila, da vse naredi sam, in čakala, kaj se bo še zgodilo, bo dobil občutek, da te ne zanima. Torej, pokaži malce vznemirjenja, tudi ti daj kakšno pobudo. Obrni ga, zlezi nanj … naj bodo to trenutki, ki jih ne bo pozabil.

Način, na katerega se premika tvoje telo

via GIPHY

Če si, recimo bobu bob, lesena, se bo ohladil. Upamo, da imaš dovolj samozavesti, da se po postelji zapeljivo premikaš, saj to moške zelo vzburja. Pritisni svoja prsa ob njegova, objemi ga z nogami, božaj ga, zvijaj se … Bolj se boš premikala, bolj bosta vzburjena, oba!

Tvoje seksi perilo

via GIPHY

Hej, ni problema, če imaš na sebi navadne bele bombažne hlačke. On komaj čaka, da ti jih sleče. A dejstvo, da si se za vajin intimni čas v dvoje pripravila, pa razkriva, da razmišljaš o spolnem odnosu z njim – in to ga zelo, zelo vzburja.

Tvojo sapo

via GIPHY

Ne, ne gre za slab zadah (no, tudi to ni privlačno). Gre za način, kako je ta “slišati”. Težje dihaš kot sicer? Je tvoj glas globlji? Ni ti treba cel čas dihati, kot da si ravno pretekla maraton. Raje mu zašepetaj v uho nekaj seksi, daj mu vedeti, da ne moraš čakati, da se predata strastem. Njegovo navdušenje se namreč hrani s tvojim, zato si ga ne boj pokazati!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!