fbpx

Muzej seksa v New Yorku zapelje vseh pet človeških čutov

Seksapilna razstava Funland: Pleasures & Perils of the Erotic Fairground v Muzeju seksa v New Yorku je idealna izbira za vse nagajivo razpoložene mlade in mlade po srcu.

Umetniški duo Bompas & Parr je v Muzeju seksa v New Yorku odprl razstavo Funland: Pleasures & Perils of the Erotic Fairground o užitkih in nevarnostih erotično obarvanega karnevala. Razstava za nagajivo razpoložene mlade in mlade po srcu je polna, recimo temu, zanimivih instalacij, ki spodbujajo vseh pet človeških čutov.

Razstava Zabavišče: Užitki in nevarnosti erotičnega zabavišča, ki sta jo v njujorškem Muzeju seksa postavila Sam Bompas in Harry Parr, umetnika iz Londona, zajema pet atrakcij, posvečenih petim človeškim čutom in ‘karnivalskim’ užitkom.

Nepozabna izkušnja se prične z vhodom v labirint iz ogledal, imenovan Tunel ljubezni in konča, ko izgubljeni najde cilj – točko G.

Napihljiv grad Skači za užitek
Napihljiv grad Skači za užitek

Sledi morda še največja in najbolj vabljiva atrakcija razstave, napihljiv grad Skači za užitek, ki je poln porednih oblik, saj obiskovalci namesto po grajskih tleh in stenah poskakujejo in predvsem padajo po napihljivih dojkah različnih velikosti, oblik in barv.

In potem… plezalna stena, imenovana Gora dotikanja, katero premagujete s plezanjem po orodjih, ki so, khm, khm, faličnih in drugih zanimivih telesnih oblik. V želji, da obstanete na steni, seveda pozabite na sramežljivost ob spoznanju, česa se dotikate.

Poredna plezalna stena
Poredna plezalna stena

Na razstavi je še več zanimivih postojank in instalacij, ki izzivajo vaše čute, spodbujajo porednost in radovednost ter preizkušajo meje vašega zardevanja, med drugim soba z arhivsko filmografijo ter sladice, ki so zaradi oblik bolj grešne kot zaradi kalorij. Hihitanje in sramežljivo spogledovanje med neznanci seveda ne izostane.

Razstava bi bila vsekakor zanimiva destinacija za prvi zmenek, njena edina pomanjkljivost pa je dejstvo, da je tako daleč!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!