Najbolj seksi moški na svetu 2016 je Dwayne Johnson

Dwayne Johnson – najbolj seksi moški 2016 po izboru revije People

Najbolj seksi moški 2016 po izboru revije People je igralec Dwayne Johnson, ki ima za sabo res neverjetno leto. Med drugim ga je revija Forbes nedavno razglasila za najbolje plačanega filmskega igralca. The Rock je nasledil nekdanjega nogometaša Davida Beckhama, pred njim pa so se z nazivom Sexiest Man Alive okitili Chris Hemsworth, Adam Levine, Channing Tatum, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Johnny Depp, Hugh Jackman, Matt Damon, George Clooney, Matthew McConaughey, Jude Law, Ben Affleck, Brad Pitt, Pierce Brosnan in drugi. Prvi je ta laskavi naziv dobil Mel Gibson leta 1985. Od tedaj so najbolj seksi moški na svetu postali zgolj trije, ki niso prihajali iz igralskih vrst, in sicer John F. Kennedy, Adam Levine in lanskoletni 'zmagovalec' David Beckham.

Najbolj seksi moški na svetu 2016 po izboru ameriške revije People je Dwayne Johnson, 44-letni filmski igralec in nekdanji rokoborec, ki je po podatkih ameriške revije Forbes tudi najbolje plačani filmski igralec v preteklem obdobju.

Dwayne Johnson ima za sabo res neverjetno leto. Navdušen je tudi Zac Efron s katerim snemata film Obalna straža.
Dwayne Johnson ima za sabo res neverjetno leto. Navdušen je tudi Zac Efron, s katerim snemata film Obalna straža.

Johnson je pod fotografijo na Instagramu, na kateri krasi naslovnico revije People, zapisal, da ”to samo pomeni, da se še vedno zbujam ob štirih zjutraj, trdo treniram, skrbim za otroka, vozim svoj poltovornjak in pripovedujem umazane/bebaste šale …, seveda na zelo seksi način”. In dodal: ”Zapomnite si. Seksi ni nekaj, kar poskušaš biti, seksi postaneš po naravni poti, ko si zadovoljen s samim seboj. Verjemite mi, na tem področju sem strokovnjak. Ko sem bil star osem let, sem prebral priročnik o tem, kako biti seksi in kako se dobro poljubljati.” Seveda se v objavi ni pozabil zahvaliti reviji People, ni pa pozabil niti na svoje oboževalce.

PREBERITE ŠE: Kako Dwayne Johnson, najbolje plačani igralec, zapravlja svoje milijone


Zvezdnik franšize Hitri in drzni, ki se je udomačil v vlogah akcijskih junakov, je poročen z Lauren Hashian in ima dva otroka. 11-mesečno hčerko Jasmine in iz prejšnjega zakona z Dany Garcia 15-letno Simone, katerima, pravi, se ima zahvaliti, da ohranja stil z realnostjo. V intervjuju za revijo People je razkril tudi, da se ni vedno najbolje počutil v svoji koži, in pri tem izpostavil odraščanje na Havajih.

Čeprav je začel z ''ledvičkami'' okoli pasu, ima Dwayne Johnson danes prefinjen slog za oblačenje.
Čeprav je začel z ‘ledvičkami’ okoli pasu, ima Dwayne Johnson danes prefinjen slog za oblačenje.

”Počel sem veliko stvari, ki jih ne bi smel. Večkrat so me aretirali, a hkrati sem bil zelo spoštljiv do učiteljev in starejših. Nisem vedel, kdo sem in kaj bi rad postal.” S 44 leti je The Rock med najstarejšimi prejemniki naziva najbolj seksi moški na svetu. Najstarejši do zdaj je bil Harrison Ford, ki je leta 1998 naziv prejel pri 56 letih.

[Galerija] Dwayne Johnson – najbolj seksi moški 2016 po izboru revije People:

Dodatne Informacije

Več fotografij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!