fbpx

Najbolj seksi serije, ki jih lahko gledaš takoj zdaj!

Katere so najbolj seksi serije, ki si jih lahko ogledaš takoj zdaj? P.s.: V bližini imej vedno pripravljeno kakšno ohladitev, saj so te serije vroče, vroče, vroče!

Čeprav radi gledamo serije z zgodbami, zapleti, spletkami, neverjetnimi liki, blablabla, se nad dobrimi prizori z veliko golote in vroče strasti čisto nič ne pritožujemo. Ti so del celotne televizijske izkušnje in dokazujejo, da bi bile nekatere serije precej drugačne, če bi bilo na zaslonu pol manj golih ljudi. Pred vami so najbolj seksi serije, ki si jih lahko ogledate takoj zdaj. 

Normal People (2020)

Hulu

Serija temelji na istoimenski knjigi Sally Rooney iz leta 2008 ter se osredotoča na štiriletno zvezo Marianne in Connella, dveh srednješolcev, ki sta na skrivaj zagledana drug v drugega. Connell je priljubljen športnik na njuni srednji šoli v malem mestuna Irskem, Marianne pa je nepriljubena “izobčenka”. Serija sledi razmerju med njima, ko se v naslednjih štirih letih razideta, se pobotata in vroče, vroče seksata. Skoraj v vsaki epizodi serije vaš čakajo vroči prizori!

Igra prestolov (Game of Thrones, 2011–2019)

HBO

Do zdaj bi že res vsi morali vedeti, da je v seriji Igra prestolov veliko seksa, res veliko! Od posnetkov golih zadnjic do prizorov zgoraj brez – igralska zasedba očitno nikoli ni bila dovolj sramežljiva, da ne bi se slekla za kamero. Najboljši del je, da je serija Igra prestolov, ki sledi stoletje trajajočemu boju več družin za prestol, svojo pot zaključila lani, kar omeni, da vas čaka osem sezon gole blaženosti.

Tujka (Outlander, 2014– )

Starz

Outlander je romantični roman, prenesen na mali zaslon. Na podlagi istoimenske knjige Diane Gabaldon sledi poročeni nekdanji medicinski sestri iz druge svetovne vojne, ki jo leta 1973 transportirajo na Škotsko, kjer spozna čednega bojevnika, s katerim se predaja vročim strastem.

Sex Education (2019– )

Netflix

Iz naslova lahko sklepate, da serija govori o seksu. Sex Education je bil na Neflixu premierno prikazan leta 2019, spremlja pa srednješolca Otisa in njegovo mamo, ki je seksualna terapevtka. Otis tako nekako postane seksualni terapevt svoje srednje šole (kljub svoji skrivnosti, da je še devičnik in da se nikoli ni samozadovljeval). Kljub temu serija prikazuje seks na resničen način, ki si ga je vredno ogledati.

Brez sramu (Shameless, 2011– )

Showtime

Ameriška različica serije Brez sramu je bila premierno prikazana leta 2011, od takrat pa je oboževalcem podarila 11 sezon divjih prizorov. A od te serije ne pričakujte čutnega ljubljenja. Brez sramu namreč sledi disfunkcionalni družini v Chicagu in prikazuje seks v vsej svoji nerodnosti.

Mularija (Skins, 2007–2013)

E4

Skins je britanska najstniška drama, premierno prikazana leta 2007. Ima pet sezon in številne prizore pohotnega najstniškega seksa. Serija, ki raziskuje tudi duševno zdravje, je bila ena prvih priljubljenih najstniških dram, ki je prikazovala istospolne prizore seksa v enaki luči, kot je prikazovala seks med heteroseksualci. Serijo si lahko ogledate tudi na Netflixu.

The L Word (2004–2009)

Showtime

Ko je bila serija The L Word leta 2004 premierno predstavljena, je postala priljubljena med LGBTQ-skupnostjo zaradi svojih necenzuriranih istospolnih prizorov seksa. V seriji sicer sledimo skupini prijateljev v Hollywoodu, med katerimi je veliko lezbijk. Ukvarja se z ljubeznijo, prijateljstvom in, da, s seksom.

Prava kri (True Blood, 2008–2014)

HBO

Pred Igro prestolov je obstajala serija Prava kri. Sledila je skupini seksi vampirjev v Louisiani, znana pa je postala po svojih vročih prizorih seksa med pošastmi, ki sesajo kri, in ljudmi. Serija je bila premierno predstavljena leta 2008 in je doživela sedem sezon, tako da če ste razpoloženi, vas čaka veliko vampirskega seksa.

Mojstri seksa (Masters of Sex, 2013–2016)

HBO

Pri HBO-jevih Masters of Sex naslov dovolj zgovorno pove, kaj je tematika serije, postavljene v 50. leta prejšnjega stoletja. Spremljamo dva raziskovalca človeške spolnosti z univerze Washington v Missouriju. Kot je pričakovano, se meja med njihovim delom in njihovim resničnim spolnim življenjem zabriše, saj se znajdejo prepleteni z ljudmi, ki jih raziskujejo.

Elite (2018– )

Netflix

Elite je srednješolska španska drama z vročimi prizori seksa. Serija, ki je bila na Neflixu premierno predstavljena leta 2018, spremlja skupino študentov, ki se znajdejo v primeru umora. Sčasoma se privlačnost med študenti poveča, kar pripelje do seska med poukom in med preiskavo umora.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!