fbpx

Najbolj vroči trendi leta 2015, ki so jih prakticirali najbolj seksi moški

Če ste bili pozorni, potem veste, da je bilo leto 2015 leto neštetih trendov. In veliko teh trendov so med drugim prakticirali superseksi moški, ki so bili tudi razlog, da so trendi sploh uspevali. Mi smo izbrali crème de la crème trendov in seveda crème de la crème seksi moških.

Letos so spletu vladali privlačni trendi, ob katerih smo lahko med drugim uživali v pogledu na neustavljivo privlačne moške. Vse od fantov z bleščicami v bradah in seksi zdravnikov do prodajalcev ulične hrane, knjižnih moljev in celo fantov, ki spominjajo na določeno hrano – to so bili čudni, a hkrati resda vroči fantje.

PREBERITE ŠE: Novoletni modni trendi za moške ali kaj so moški nosili zadnjih 100 let

Če ste morda zamudili najbolj vroče trende (in fante), potem imamo pred novim letom za vas darilo – vse te seksi moške smo dali v eno galerijo in vi jih lahko neomejeno gledate … Pa ni za kaj!

Najbolj vroči trendi leta in še bolj vroči fantje:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.