Ne bodita lena: to počnejo partnerji, ki imajo IZJEMEN seks

Obstajajo pari, ki tudi po dolgih letih razmerja imajo noro dobro spolno življenje. So redki, a obstajajo. Kaj ti pari počnejo drugače v primerjavi s tistimi, katerih zatišje v postelji vlada že mesece ali leta?

Četudi se vsak par trudi, da bi bil iskren v razmerju, je pogostokrat to nemogoče. Notranje stiske, zadržki, strah, sram … – vse to vpliva na to, da se nekateri partnerji prej odločijo za trpljenje kot iskren pogovor, ki se bo na dolgi rok obrestoval, ker lahko reši razmerje pred usodnim propadom.
Pogovor o spolnosti je še danes  žgečkljiva tema, zato ni nenavadno, da pari niti ne vedo, česa si želijo, da ne govorimo o tem, da ne poznajo želja drug drugega. In potem se sprašujejo, kako odkriti fantazije, ne da bi prestrašili partnerja ali sebe obremenili.
Pari, ki imajo izjemno dobro spolno življenje, VEDO.

To počnejo partnerji, ki imajo IZJEMEN seks:

Pogovarjajo se in v vsako stvar vključujejo partnerja. Iskren pogovor, četudi je lahko presneto težek, bo razrešil vsako zagato tega sveta. Dokazano! Če eden od vaju iskreno pove, kaj mu je všeč, se bo zagotovo tudi drugi odprl in bo spregovoril o svojih fantazijah. Če vama je nerodno neposredno povedati, česa si želita, lahko poskusita na takšen način priti do odgovora – povejte:

  • “Ko imava spolne odnose, včasih sanjam o tem, da z menoj počneš XYZ.”
  • “Pred kratkim sem imel/-a erotske sanje, v katerem si ti … XYZ.”
Pri spolnosti sta najpomembnejša strast in humor.
Pri spolnosti sta najpomembnejša strast in humor.

Navdušujejo drug drugega. Jasno je, da bosta morala imeti VELIKO poguma, da drug drugemu povesta, o čem fantazirata. Če vidita, da besede pri vaju ne bodo delovale, lahko poskusita odkriti želje z zanimivo igro. Vsak pri sebi naj naredi listo želja. Zapišita jih na papir, razrežita listke in jih vlečita. Na tak način bosta skupaj odkrivala, katere stvari bi vama morda ustrezale. Zmanjšala bosta pritisk drug na drugega.

So sproščeni in se učijo. Pri spolnosti sta najpomembnejša strast in humor. Povsem mogoče je, da vama ne bo takoj uspelo, kar sta si zamislila. Pa kaj? Nasmejta se, ker bo nasledič boljše. Rabita čas in vajo, preden bo vsaka vajina fantazija postala resničnost.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vesolje ti bo poslalo pravo osebo ob pravem času!