fbpx

Nerodno! Glede na študijo so moški z velikim penisom… manj ali bolj bogati?

Je moški bolj - ali manj uspešen glede na njegovo velikost?!

Foto: envato

Ste se že kdaj vprašali ali velikost penisa vpljiva na poslovno uspešnost moškega! Ta študija razkriva nasprotno!

Neverjetno! Ali lahko velikost moškega penisa pogojuje uspeh pri delu. Vsekakor se to sprva sliši precej smešno. Kot poroča britanski The Sun, pa je raziskava britanske spletne trgovine OnBuy.com dejansko razkrila zanimiv vzorec. Razkrivamo vam izsledke.

Ali sta velikost penisa in kariera povezana?

Da bi ugotovili, ali obstaja povezava med penisom in kariero, je OnBuy.com vprašal skoraj 1000 moških o njihovi službi, njihovi plači in velikosti penisa. Rezultat: Medtem ko imajo moški, katerih penis je dolg od 17 do 21 centimetrov, letno zaslužijo okoli 29.700 do 41.800 evrov, moški s sedem do osem centimetrov dolgim ​​penisom v povprečju zaslužijo slabih 63.800 evrov na leto. Glede na študijo so moški z velikimi penisi manj uspešni in imajo nižje dohodke.

Kako uspešen je moški v svojem delu, je seveda odvisno od drugih meril kot od dolžine njegovega penisa. Kljub temu nas je ta študija malce nasmejela in sprostila. Dejstvo… velikost ni vse!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!