Noč erotike 2016 – vabljeni na najbolj vročo noč v letu

Noč erotike 2016
Zadnjič posodobljeno: :

25. novembra 2016 bo v Klubu Marco Polo v Novi Gorici potekala prva noč erotike. Vroč dogodek je namenjen tako moškim kot ženskam, zato ne bo nikogar pustil hladnega. Začinjen bo z erotičnimi nastopi domačih in tujih igralk filmov za odrasle. Namenjen je le osebam starejšim od osemnajst let (18+). Pridite na dogodek, ki bo premikal meje.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Kidričeva Ulica 13, Nova Gortica

Organizator

GOrotic

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Ni podatka

V novogoriškem klubu Marco Polo se 25. novembra 2016 obeta najbolj vroča noč v letu. Prava Noč erotike bo gostila vroče zvezdnike, med nastopi pa bodo goste s svojimi čari animirale go-go plesalke. Na svoj račun bosta prišla oba spola, saj se obeta tako moški kot ženski striptiz, spoznali pa bomo tudi skrivnosti plesa ob drogu.

PREBERITE ŠE: Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani že 25. novembra 2016

V klubu Marco Polo bo bolj vroče kot v filmu.
V klubu Marco Polo bo bolj vroče kot v filmu.

Mednarodni pridih Noči erotike bodo dodale domače in tuje igralke filmov za odrasle, ki bodo poskrbela še za dodaten dvig pritiska, DJ pa bo v vse tem času poskrbel za podlago z glasbenimi hiti. Kot češnja na vrh torte nas čaka XXX v živo, ki nam po zagotovilih organizatorja še dolgo ne bo šel iz glave. Strast, vzburjenje in poželenje v 21. stoletju niso več tabu tema, zato se nehajte skrivati v svojem brlogu in izživite svojo najbolj divje sanje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#FUKSi 2021: prihajajo Deborah De Luca in Siddharta