fbpx

Perilo Etam

Etam v svojih kolekcijah ponuja spodnje perilo perilo za žensko, ki je mladostna, privlačna, ženstvena in uživa v svoji zapeljivi naravi. Izbor najboljših materialov in modernega dizajna ustreza sodobnemu načinu življenja, njej pa omogoča, da je vsak trenutek pripravljena na nepozabno avanturo in živahno ...

Etam v svojih kolekcijah ponuja spodnje perilo perilo za žensko, ki je mladostna, privlačna, ženstvena in uživa v svoji zapeljivi naravi. Izbor najboljših materialov in modernega dizajna ustreza sodobnemu načinu življenja, njej pa omogoča, da je vsak trenutek pripravljena na nepozabno avanturo in živahno dogodivščino. Etam jo obleče v čutno spodnje perilo s čipko, razigrano bombažno pižamo, čutno satenasto haljo ali  udobna in hkrati romantična domača oblačila. V njeni garderobi lahko najdemo lahkotne tunike, mehke puloverje, tople pletenine in frfotava kratka krilca. Zaščitni znak blagovne znamke Etam je ruska supermanekenka Natalia Vodianova. Je utelešenje Etamovega prefinjenega značaja ter nežna, ženstvena in sodobna muza njihovim oblikovalcem. Ponosni so, da je ambasadorka njihovega perila v svetu. Francosko znamko z eksluzivnim spodnjim perilom sedaj najdemo tudi v centru Emporium, ki se je pridružil 3600 trgovinam in 700 s spodnjim perilom specializiranim prodajnim mestom po celem svetu.

Trgovina Emporium, Letališka 3, Ljubljana in www.etam.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.