fbpx

Pet najbolj norih spolnih rekordov v zgodovini: ženska, ki je v eni uri doživela 134 orgazmov

Spolni rekordi, ki niso verjetni, a vendar obstajajo!

Seks je področje večnega človeškega interesa, zato ni presenetljivo, da ga znanstveniki pogosto raziskujejo. Tokrat vam odkrivamo nekatere neverjetne, skoraj nore rekorde - od uradno največje orgije na svetu, do največjega števila zabeleženih orgazmov.

Ste se kdaj čudili kakšnemu podatku? Mu enostavno niste mogli verjeti? Tudi v tem zapisu boste izvedeli stvari, za katere še niste slišali, a držijo. Tako meri najdaljši izmerjen penis kar 34,2 cm, največja vagina ima kar 48 cm premera, najdaljši ejakulacijski curek, ki ga je izstreili Horst Schulz, pa meri 579 cm. Seks je popolnoma neizčrpna tema in področje, kjer je nekaj izjemno zanimivih rekordov. Seveda popolnoma neverjetnih!

Količina orgazmov – za moške in ženske

via GIPHY

Znanstveniki iz Centra za zakonske in spolne raziskave iz Kalifornije so v eni uri izmerili največje število orgazmov. Rekorderka je bila ženska, ki jih je imela 134 (nov orgazem približno vsakih 44 sekund). Rekord pri moških je veliko skromnejši – 16 orgazmov v eni uri.

Vaš penis je lahko v muzeju!

Največji muzej penisov na svetu je muzej v Reykjaviku na Islandiji. Odprli so ga leta 1997 in danes vsebuje več kot 300 primerkov penisov. Vključno s penisom hrčka in 92 drugimi vrstami. Vse več je moških, ki bi radi po smrti darovali svoj penis, a ne sprejmejo prav vsakega. Seveda le tiste izjemne.

Rekord v hitrosti odpenjanja modrčka

Moški se pogosto pohvalijo s svojimi sposobnostmi odpenjanja nedrčkov, trenutni rekord pa drži Thomas Vogel, ki jim je odpel kar 56 na minuto, impresivno dejstvo pa je, da je uporabljal le eno roko.

Največja orgija

via GIPHY

Največja orgija na svetu so se zgodila v velikem skladišču na Japonskem, kjer je hkrati spolno občevalo kar 250 parov. Vse je zabeležila filmska ekipa. Vseh 500 sodelujočih je bilo amaterjev in prav vsi so bili testirani na spolno prenosljive bolezni.

Najmočnejša nožnica na svetu

Najmočnejša nožnica na svetu uradno pripada ruski telovadki Tatjani Kozhevnikovi, ki lahko z genitalijami dvigne kar 14 kilogramov. Pravi, da je to rezultat vsakodnevnih vadbe nožničnih mišic v obdobju zadnjih 20 let.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.