fbpx

Pietro Boselli – najbolj seksi profesor matematike na svetu je tudi moški model

Pietro Boselli je najbolj seksi učitelj matematike na svetu in moški model.

Seksi profesor oziroma profesorica so sanje domala vsakega dijaka oziroma študenta. Za študentke univerzitetnega kolidža v Londonu (University College London) pa to niso bile samo sanje, saj so imele to srečo, da jih je matematiko poučeval seksi Pietro Boselli. Če vam je ime znano je to zato, ker je precej znan moški model. Nič čudnega torej, da se ga je hitro prijel vzdevek najbolj seksi profesorja matematike na svetu.

Pietro Boselli je najbolj seksi profesor matematike na svetu, da pa je tudi model v študentskih klopeh sprva ni bilo znano. ”Izdal” ga je šele eden njegovih učencev, Arief Azli, ki je na njegove slike naletel na Instagramu. In dekleta, če že izpolnjujete formularje za vpis na univerzitetni kolidž v Londonu, naj vas razočaramo, saj je Boselli, ki dela pod okriljem modne agencije Models 1, univerzo zapustil junija 2014 in je, predvidevamo, sedaj maneken za polni delovni čas.

PREBERITE ŠE: Top 10: Najbolj seksi ženske manekenke & fotomodeli 2015

Po svoje ga gre čisto razumeti, da je učiteljsko plačo, kljub doktorskemu nazivu, zamenjal za manekensko, saj v teh vodah gotovo precej več zasluži. Dekleta pa v jok in nazaj v realnost.

Dodatne Informacije

Več fotografij Pietra Bosellija:
instagram.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.