fbpx

Dla wszystkich, którzy poświęcają się dla nas w tych dniach: 5 znaków, że masz wyższą misję w życiu!

Včasih v življenju preprosto začutimo, da moramo narediti nekaj več, da smo tukaj zaradi nečesa večjega!

Žalostno je, da bi večina ljudi raje živela v udobju in na najlažji način, kot je mogoče, kot pa da bi v življenju karkoli tvegali, se podali na kakšno pustolovščino, naredili nekaj dobrega še za koga drugega. Morda je to zato, ker so prezasedeni, morda je to zato, ker tega preprosto ne želijo. V obeh primerih je pomembno, da se VSI v sebi zavemo svojega največjega potenciala in da nikoli ne prenehamo dosegati največ, kar lahko! Za sebe in za druge!

Tukaj je nekaj znakov, da vam je v življenju namenjeno višje poslanstvo!

Polni sočutja

Po navadi ste zelo strastna oseba in pogosto boste svojo pomoč ponudili brezplačno, še posebno če to radi počnete. Stvari, v katerih uživate v življenju, nimajo cene, kako bi lahko torej nekaj zahtevali v zameno? S tem, ko se ljudem nasmehnete in jim pokažete nove, neverjetne stvari, ste svoje delo že opravili, in sicer tako, da ste navdihnili svet okoli sebe. Ljudje pridejo k vam, ko želijo poskusiti nekaj novega, vi pa ste ogenj, ki v njih razvname radovednost!

Ekstremni idealist

Svet ima svoj vzpone in padce, ampak kot idealist poskušate v vsem videti nekaj dobrega, tudi če je čisto vse zavito v dvome in črnino. V vašem življenju so trenutki, ko se boste počutili brez moči in brez nadzora, da bi rešili zadeve, ki se dogajajo okoli vas. A kljub temu spoznate, da tudi če je življenje trenutno kaotično, je nekje sredi nesreče še vedno ŽAREK SVETLOBE. Ljudje se k idealistom po navadi obračajo za nove ideje in načine, kako izboljšati prihodnost za vse, ne le za eno skupino ljudi.

A kljub temu spoznate, da tudi če je življenje trenutno kaotično, je nekje sredi nesreče še vedno ŽAREK SVETLOBE.
A kljub temu spoznate, da tudi če je življenje trenutno kaotično, je nekje sredi nesreče še vedno ŽAREK SVETLOBE.

Čakanje na navdih

Včasih ostanejo vaši projekti nedokončani. Pa ne zato, ker jih ne želite dokončati ali pa ker bi vam bilo vseeno, ampak preprosto zato, ker čakate na pravi trenutek, na pravi navdih, da spet prebudite svojo ustvarjalno plat. Radi imate, da so stvari, ki jih delate, popolne. Želite zagotoviti, da je bilo v projekt vloženega enako truda kot vašega srca! In to lahko pripelje do najslavnejših mojstrovin na svetu!

Neusmiljeno empatični

Imate zmožnost, da čutite to, kar čutijo drugi, pa tudi to, kar čuti ves svet. Težko je biti empatična oseba, če imaš hkrati sposobnost, da razumeš čisto vse. Morda pride kdaj do situacije, ko je vsega preveč, ko je preveč tega, kar želite povedati, kar želite izraziti. Kljub temu ste tam za svoje prijatelje, ko vas potrebujejo, in ste tam za svoj planet, ko vas ta najbolj potrebuje. Morda bo prišel celo čas, ko boste izpustili vse iz rok samo zato, da bi lahko pomagali nekomu, za katerega bi bilo sicer prepozno!

Preziranje dela z drugimi

Pa ne zato, ker nočete pomagati, temveč predvsem zato, ker veste, da bi lahko naredili veliko boljše stvari za svet, kot pa da vam narekuje nekdo, čigar nameni so plitvi in polni pohlepa. Na koncu dneva se lahko počutite kot poraženec, saj veste, da bi lahko pomagali svetu na veliko bolj smiseln način.

Vsi smo del veliko večje slike, le da nekateri potrebujejo več časa, da se tega zavedajo!

Z Wami od 2004 roku

od roku 2004 badamy miejskie trendy i codziennie informujemy naszą społeczność obserwujących o najnowszych stylach życia, podróżach, stylu i produktach, które inspirują pasją. Od 2023 roku oferujemy treści w głównych językach świata.