Poletni ljubezenski horoskop za vsako izmed astroloških znamenj (2021)

Foto: Vitor Pinto / Unsplash

Poletje je pred vrati. Vas zanima, kaj vam prinaša astrologija za poletje 2021? Se sprašujete, kaj bi se lahko zgodilo na vašem romantičnem področju v življenju? Morda vas čaka ljubezen vašega življenja? Ali nepozabna romanca?

Poletje je vsekakor optimalni letni čas, da spoznate nekoga posebnega ali zanetite nov plamen ljubezni in strasti. Nekatere čakajo poletne avanture in romance.

Preberite si, kaj napoveduje vaš ljubezenski horoskop za poletje 2021.

1. Oven

Levi in ​​strelci so znaki, ki vam bodo najverjetneje padli v oči to poletje. Če lahko odpotujete v tople in sončne kraje, potem to storite. Če ne, poskrbite, da se boste počutili, kakor da imate počitnice kar doma. Imejte več poletnih zabav, izletov, praznovanj in druženja, tem bolje. Razširite svoja krila in obzorja, iščite nove trenutke. Oseba, ki bo prišla v vaše življenje, bo nekdo, za katerega si nikoli ne bi mislili, da bo.

2. Bik

Zvezde vam za to poletje napovedujejo pestro ljubezensko razmerje. Mogoče znamenje, pod okriljem Marsa, oven ali škorpijon, devica. Vlada vam Venera in zelo radi živite v ljubezni. S to osebo se boste srečevali zelo zasebno, na skrivaj, stran od radovednih pogledov, in delili si boste skupni hobi / strast / zanimanje. Če se bosta povezala, bo prišlo do dolgoročne povezave.

3. Dvojčki

Vrnila se bo oseba, ki vas je zapustila. Tista, za katero ste jokali in žalovali. Je to dobra novica? Samo vi se lahko odločite kaj boste naredili. To poletje boste preživeli v razmišljanju. Z vami želijo deliti razloge zakaj so odšli, zakaj so vas zapustili. Poslušajte jih. Morda jih imate še vedno radi. Če jim boste odpustili, tega nikoli ne pozabite. V vsakem primeru pretehtajte ali s tem lahko živite.

To poletje vas bo obiskala ljubezen. Foto: Asad / Pexels

4. Rak

Morda ste to poletje sklenili, da boste naredili premor od svojega ljubezenskega življenja. Morda je prišlo do drame ali pa se preprosto zveza ne obnese več in si mislite, zakaj bi se trudili. Privlačen, karizmatičen, romantičen in strasten vodni znak vas bo poskušal osvojiti. Morda se vam bo zdel preveč dober, da bi bil resničen. A verjemite mu, ne igra, pred vami je resnična ljubezen. Dajte mu priložnost, kajti na takšno ljubezen ste čakali!

5. Lev

Nekdo (morda bik, devica ali kozorog), v katerega ste bili več let zaljubljeni, vam bo končno pokazal svojo ljubezen. Skozi leta ste za njih iskali izgovore in upali, da boste morda nekoč postali par. Uresničilo se bo. Ta ljubezen prihaja k vam že dolgo, vendar je končno tu. Ne dvomite. Res se bo zgodilo. Dajte jim prostor, da vam dokažejo svoje besede z dejanji, in ne boste razočarani. Stvari so se spremenile.

6. Devica

Bodite previdni. Obstaja povezava na katero ste pozabili. Ste v odnosu, ki vroče hladen, zaključili ga boste, ker ste se preprosto izčrpali. Nočete več razmišljati o tem. Želite si le mir. A prav ta ljubezen bo spet zacvetela na nepričakovan način in pustite, da se odvija naravno v svojem tempu. Morda je to ognjeni znak (zato se ne razumeta). Oven, lev in strelec so lahko zelo vroči partnerji, vendar ste dovolj močni, da jih obvladate.

7. Tehtnica

V vaše življenje bo prišel nekdo, ki vas bo prepričal, da se zavežete le njim. Prenehali boste igrati in boste ljubili samo eno osebo. To je za vas čista novost! Lahko je to močan, tihi kozorog ali ambiciozen lev. Ti znaki so spolni magneti in preprosto se jim ne morete upreti, vendar ne glede na to bo vaš odnos globlji od tega. Izzivali vas bodo na mnogih področjih življenja, kjer bi bili običajno pasivni. So katalizatorji za preobrazbo in ne morete se naveličati drug drugega.

Spoznali boste osebo, ki vas bo spravljala v smeh. Foto: Lucas Lenzi / Unsplash

8. Škorpijon

Velik, drzen, živahen, vznemirljiv in pustolovski ogenj (oven, lev ali strelec) lahko zruši vaš svet in ga obrne na glavo! Ta oseba je igralec sprememb in na to energijo ste pripravljeni, ker želite sami spremeniti nekaj življenjskih navad in to razmerje je del tega. Poleti se boste zabavali, saj ste družabni, kakor oni. Vajina privlačnost bo takojšnja. Razmerje morda ne bo za vedno, bo pa zagotovo nepozabno.

9. Strelec

Če se zdaj ukvarjate z nekom in vama ne gre, kakor ste upali, potem jih izpustite iz svojega življenja. Zvezde kažejo, da takoj, ko izpustite nekaj, kar ne deluje, se bo pojavilo nekaj boljšega. Ogenj (oven, lev ali strelec) vas že dolgo občuduje in čaka na pravi trenutek, zato mu odprite srce. Ta nova romanca je naslednja stopnja, zaradi česar so vaše prejšnje zveze videti nepomembne. Dobro se razumeta fizično, duševno in duhovno. Nova ljubezen tega poletja bi lahko bila tista prava.

10. Kozorog

Zvezde vas to poletje usmerjajo k igri na terenu. Uživajte v druženju, srečevanju novih ljudi, raziskovanju sveta z nešteto zanimivimi osebami. Imate celo življenje, da se umirite, ni vam potrebno hiteti. Dolgo ste čakali nekoga in bili pripravljeni na razmerje, a zvezde kažejo, da ste sedaj resnično pripravljeni in prihaja pravi čas. Ne zadovoljite se z nič manj kot najboljšem. Uživajte v svoji svobodi, prava oseba je na poti k vam.

11. Vodnar

To poletje vam prinaša nekaj posebnega. Ste pripravljeni, da se zapletete v skrivnostno in vznemirljivo zvezo, ki morda ni povsem po pravilih (ampak, v ljubezni in vojni, naj bi bilo marsikaj dovoljeno)? Ta oseba je nekdo, s katerim ste že dolgo obsedeni, a ste se je ustrašili. Prava simpatija. Tudi njim ste še vedno všeč. Stvari se bodo zgodile, zapomnite si!.

12. Ribi

Imate veliko prijateljev, ker ste prijazna, empatična in zabavna oseba. Ljudje vas privlačijo. Eden od njih (morda vodnar ali škorpijon) neguje močnejše občutke do vas. To poletje bodo zbrali pogum in vam bodo povedali, kako se počutijo, kaj čutijo do vas. Iskreno! Nikoli niste verjeli, da je to mogoče, da ste jim všeč. Vaše življenje se spremeni. Zavedate se, da ste spregledali signale, čeprav so bili ves čas tam. A to sedaj ni pomembno. Našla sta se!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Astrologija razkriva, kakšni so moški v vlogi moža glede na njihovo astrološko znamenje